Seungri

785 122 19
                                    

Ο Seungri στεκόταν από πάνω της με τα χέρια σταυρωμένα, περιμένοντας να τον υπακούσει. Εκείνη έκανε κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες να του απαντήσει όμως το μόνο που κατάφερε ήταν απλώς να ανοιγοκλείνει το στόμα της, λέγοντας ακαταλαβίστικες λέξεις στα ελληνικά.

- Μήπως είσαι κουφή; Σήκω από εκεί και φύγε από την ταράτσα, προτού αρχίσω να ξεχνάω το ότι είσαι κορίτσι!

έκανε ο Seungri και της κλότσησε ελαφρώς το πόδι.

- Ya, δε μ' ακούς;

Εκείνη ένιωθε να χάνει τις αισθήσεις της και έχοντας κλειστά τα μάτια, ανοιγόκλεινε απλώς το στόμα της, προσπαθώντας να του μιλήσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Seungri άρχισε να τρομάζει και σιγά σιγά κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

- Ει, είσαι εντάξει. Ya, με ακούς; Ει, ει!

Γονάτισε δίπλα της και την σκούντηξε στον ώμο. Αμέσως άνοιξε διάπλατα τα σχιστά του μάτια και έπιασε το μέτωπό της. Έκαιγε από τον πυρετό.

- Εσύ έχεις πάρει φωτιά. Μπορείς να κουνηθείς;

Χωρίς να περιμένει απάντηση, τη σήκωσε από το πάτωμα, αλλά βλέποντας πως δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της, την πήρε στην αγκαλιά του, προσέχοντας παρά πολύ το κεφάλι της.

Κλότσησε την πόρτα της ταράτσας, για να την ανοίξει και κατέβηκε με σταθερά βήματα τις σκάλες.

Απέφυγε να πάει απ' την μπροστινή αυλή, γιατί ο γυμναστής θα τους έβλεπε και θα πήγαινε κοντά τους. Μετά, ήταν και τα παιδιά που σίγουρα θα δημιουργούσαν θέμα και θα μαθευόταν σε όλο το σχολείο.

Έφτασε όσο πιο γρήγορα μπορούσε στο ιατρείο, από το πίσω μέρος των κτιρίων και μπήκε μέσα φουριόζος, όμως ο γιατρός απουσίαζε.

- Που στην ευχή είναι αυτός ο τύπος;

Έβαλε την Έλλη στο κρεβάτι που υπήρχε και τη σκέπασε με το παλτό του. Εκείνη ανοιγόκλεισε τα μάτια της και ένιωσε να την κυριεύει ένα ρίγος.

- Κρ-κρυω-νω-ω

είπε κοφτά στα ελληνικά.

- Τι; Τι λες;

Η Έλλη επανέλαβε τη λέξη και ο Seungri έσκυψε κοντά της για να μπορέσει να μπορέσει να την καταλάβει. Την είχε πλησιάσει τόσο πολύ, που ήταν σε απόσταση αναπνοής και, άθελά του, έπιασε τον εαυτό του να την παρατηρεί. Κοίταξε προσεκτικά όλο της το πρόσωπο. Ήταν χλομή όμως τα χείλη της ήταν κατακόκκινα. Ένιωσε την ανάγκη να την πλησιάσει λίγο ακόμα.

BigBang vs BTSDonde viven las historias. Descúbrelo ahora