Seungri

586 98 38
                                    

Την τελευταία ώρα του μαθήματος, η Έλλη βρήκε ένα μικρό σημείωμα κάτω από το βιβλίο της και το άνοιξε προσεκτικά. 

"Μου χρωστάς ένα Ελληνικό γεύμα, το θυμάσαι; Θέλω να σου μιλήσω, οπότε ας φάμε μαζί αύριο. Μη ξεχάσεις πως εσύ κερνάς!"

Επιτέλους είχε αποφασίσει να της μιλήσει! Ήταν παρά πολύ ενθουσιασμένη και περίεργη για το τι ήταν αυτό που ήθελε ο Seungri να της πει. Κατά κάποιον περίεργο λόγο, ένα μικρό μέρος του εαυτού της ήθελε να πιστεύει πως θα της έλεγε ότι του αρέσει, άλλα προσπαθούσε να διώξει αυτή τη σκέψη από το μυαλό της. 

Όταν γύρισε στο σπίτι, παρακάλεσε τη μαμά της να ψήσει το επόμενο πρωί κάτι σουβλάκια που είχαν στην κατάψυξη μαζί με πατάτες.

- Αγάπη μου είσαι σοβαρή; Θα καθόμαστε πρωινιάτικα να ψήνουμε κρέατα;

- Σε παρακαλώ μαμά! Θέλω να δείξω στα παιδιά πόσο νόστιμη είναι η ελληνική κουζίνα. 

Μετά από αρκετή ώρα παρακλιτών και αφού η μαμά της βαρέθηκε να την ακούει της το υποσχέθηκε και έτσι και έγινε. Το πρωί ξύπνησαν μια ώρα πιο μπροστά για να τα ετοιμάσουν. Τα ταίριαξε όλα σε ταπεράκια και αλουμινόχαρτα και τα έβαλε μέσα σε μια ξεχωριστή τσάντα μαζί με μερικές σοκολάτες αμυγδάλου.   

Στο σχολείο έδειχνε πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Κέρασε τους φίλους της σοκολάτες και σε όλους άρεσαν πάρα πολύ. Φυσικά όταν τη ρώτησαν τι ήταν όλα αυτά που κουβαλούσε εκείνη τους απάντησε πως έπρεπε να κάνει κάτι μετά το σχολείο και έτσι αναγκαστικά τα πήρε μαζί της. Περίμενε πως και πως να έρθει το τέλος της τέταρτης ώρας και όταν αυτό ήρθε, έφυγε σφαίρα για την ταράτσα, βρίσκοντας μια καλή και πιστευτή δικαιολογία. 

- Θα σε περιμένουμε κάτω!

της φώναξε ο Jimin και έφυγε από την τάξη. 

Μόλις πήγε στην ταράτσα, βρήκε τον Seugri που στεκόταν όρθιος και αγνάντευε τη θέα. Έμοιαζε πραγματικά πολύ κουλ. Ο καιρός ήταν καλός αν και φυσούσε ένα ελαφρύ αεράκι.

Η Έλλη άθελά της έμεινε να τον κοιτά. Ίσως αυτή να ήταν η πρώτη φορά που της φαινόταν τόσο όμορφος. Εκείνος γύρισε και την είδε.

- Πόση ώρα στέκεσαι εκεί; 

τη ρώτησε και εκείνη ένιωσε τα μάγουλά της να κοκκινίζουν. 

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now