Seungri

397 69 1
                                    

Η φήμη πως ο Seungri είχε κοπέλα εξαπλώθηκε στη μικρή κοινότητα του σχολείου σαν ιός. Ξαφνικά είχε γίνει το επίκεντρο της προσοχής και σε όλες τις συζητήσεις κοριτσιών και αγοριών άκουγες το όνομά του τουλάχιστον μία φορά. 

Η Έλλη στεκόταν αμίλητη στο θρανίο της με το βλέμμα απλανές να κοιτάει προς την πλευρά της τάξης που υπήρχαν παράθυρα. Δίπλα της, ο Jimin με τον Taehyung, σχολίαζαν και αυτοί τις φωτογραφίες.

- Δεν μπορώ να το πιστέψω πως είναι δυνατών να έχει αυτός κοπέλα και όχι εμείς.

- Ει Taehyung, τόσες κοπέλες σου έφεραν γλυκά του Αγίου Βαλεντίνου. Ξέρεις τα ονόματά τους. Ψάξε και βρες! Σίγουρα έχεις μεγαλύτερη πέραση από τον Seungri. 

πείραξε τον φίλο του κοροϊδευτικά ο Jimin και γέλασαν μαζί.

- Είναι ιδέα μου ή σήμερα η Έλλη είναι ιδιαίτερα πεσμένη; 

Το είχε παρατηρήσει και ο ίδιος ο Jimin πολύ πριν το σχολιάσει ο Taehyung, αλλά στην πραγματικότητα δεν ήθελε να το παραδεχτεί πως κάτι τέτοιο ίσχυε. Πόσο μάλλον μια μέρα σαν αυτή, που κυκλοφορούσαν τέτοιου είδους φωτογραφίες σε όλο το σχολείο. Δεν ήθελε ν ισχύει αυτό που του είχε πει ο Seungri καθώς καθάριζαν μαζί την τάξη. Δεν ήθελε ούτε να το σκέφτεται πως η Έλλη ήταν έτσι εξαιτίας αυτού του τύπου. 

- Είναι απλά αφηρημένη.

του απάντησε τελικά και συνέχισε. 

- Περίμενε και θα δεις.

Πήρε ένα μολύβι από την τσάντα του, στάθηκε δίπλα στην Έλλη από την αντίθετη πλευρά που κοιτούσε, έτσι ώστε να μη τον αντιληφθεί και υπολόγισε, στο περίπου, που βρίσκετε η μύτη της. Αμέσως μετά έβαλε το μολύβι στο σημείο εκείνο και φώναξε δυνατά το όνομά της.

- Έλλη!

Η Έλλη τινάχτηκε και γύρισε απότομα προς το μέρος από όπου ακούστηκε η φωνή του φίλου της. Η μύτη της χτύπησε πάνω στην άκρη από το πίσω μέρος του μολυβιού, πράγμα που την έκανε να τρομάξει. Ο Jimin με τον Taehyung ξέσπασαν σε δυνατά γέλια ενώ εκείνη τους κοιτούσε σαστισμένη. 

Μόλις κατάλαβε τι έγινε, συνοφρυώθηκε και κάρφωσε το βλέμμα της πάνω τους. 

- Ya! Είστε μήπως παιδιά του δημοτικού και κάνατε λάθος το κτήριο; 

- Ει, Έλλη, απλώς κάναμε πλάκα! Γιατί θυμώνεις;

τη ρώτησε ο Taehyung προσπαθώντας να κρατήσει τα γέλια του. 

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now