Uee

608 92 44
                                    

- Αυτό είναι απαράδεκτο! Πρώτα ο Hoseok και τώρα ο Jimin. Αυτή η κοπέλα τελικά είναι πολύ πιο ύπουλη απ' ότι φανταζόμουν.

άρχισε να σιγομουρμουρίζει η Uee καθώς προχωρούσε προς την έξοδο. 

Στα χέρια της κρατούσε το κινητό της, το οποίο χτυπούσε ρυθμικά, συνδυάζοντάς το με τα βήματά της. Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που μόλις είχε δει. Ήταν ήδη αρκετά εκνευρισμένη με την Έλλη και υποψιαζόταν πως παρ' όλες τις απειλές της, εκείνη συνέχιζε να συναντά στα κρυφά το αγόρι της.

- Κάποιος πρέπει επιτέλους να την βάλει στη θέση της. 

Η Uee έφυγε από εκεί περιμένοντας πως και πως την επόμενη ημέρα. Ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει. 

~ ♡ ~

Η Έλλη αισθανόταν αρκετά άβολα με ότι είχε γίνει και έτσι αποφάσισε να κρατήσει μια τυπική απόσταση από τον Jimin. Ο ίδιος έκανε λες και δεν είχε συμβεί τίποτα. Πως μπορούσε να είναι έτσι; Συνέχιζε ανενόχλητος τα κλασικά του αστεία. 

Στο διάλειμμα ήθελε οπωσδήποτε να μιλήσει με την Raesoup. Αν δεν το έλεγε σε αυτή τότε σε ποιον; Ήλπιζε πως εκείνη θα καταλάβαινε. Δεν πρόλαβε όμως.

- Τι έγινε Jisup; Τι θέλεις να μας πεις; 

ρώτησε με μεγάλη περιέργεια η Raesoup.

Η φίλη τους ήταν σε αναμμένα κάρβουνα. Ωστόσο η Έλλη φοβόταν πως ήξερε τον λόγο. Κάθισαν οι τρεις τους σε ένα σημείο στην αυλή όπου δεν μάζευε και πολύ κόσμο. 

- Εγώ.....εγώ μίλησα στον Jimin....και....

- Και;;;;;;

έκανε πάλι η Raesoup.

- Και...του είπα πως μου αρέσει!

- Αααααα αυτό είναι τέλειο!!! Ε Έλλη, δεν είναι υπέροχο;

- Ναι, ζήτω, είναι τόσο υπέροχα νέα!

απάντησε εκείνη και προσπάθησε να το παίξει όσο πιο έκπληκτη μπορούσε.

- Και, τι σου είπε; Πως αντέδρασε; 

- Β-βασικά δεν έκανε κάτι. Του είπα πως ακόμα και αν δεν του αρέσω αυτή τη στιγμή, θα κάνω τα πάντα για να με ερωτευτεί στο μέλλον. 

- Αυτό; 

- Ναι. Και μετά τον φίλησα στο μάγουλο. 

- Τι έκανες; Ω Θεέ μου! Έχεις πολύ θάρρος τελικά.   

Η Έλλη με το που το άκουσε ένιωσε να κοκκινίζει. Η αλήθεια είναι πως δεν την είχε δει αυτή τη σκηνή και πολύ καλά. Πώς μπορούσε ο Jimin να την φιλήσει στο μέτωπο ενώ ακριβώς μια μέρα μόνο πριν είχε δεχθεί ένα φιλί από την Jisup. Και το χειρότερο ήταν πως δεν της είχε απαντήσει, δίνοντάς της έτσι ελπίδες.

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now