*Jimin*

396 86 19
                                    

Ο Jimin επέστρεφε σπίτι από το γυμναστήριο όταν έλαβε ένα μήνυμα από την Jisup.

Jisup: Jimin sambe, πραγματικά λυπάμαι πολύ για όλα όσα έγιναν... θα μπορούσαμε να βγούμε για έναν καφέ σε καμιά ωρίτσα; Θέλω να σου μιλήσω! Έχω σκοπό να κάνω το ίδιο και με την Έλλη σύντομα. 

- Τι παίχτηκε εδώ;

μονολόγησε και κοντοστάθηκε λίγο πριν απαντήσει. Δεν ήξερε τι να γράψει και στην πραγματικότητα ακόμα τα πράγματα ήταν πολύ περίεργα. Έφταιγε που δεν μπορούσε να επικοινωνήσει και με την Έλλη, αφού η ίδια άφηνε αναπάντητα τα μηνύματά του και δεν σήκωνε καθόλου το κινητό της, όσες προσπάθειες και αν έκανε.

Jimin: Ας συναντηθούμε. Πες μου σε πια καφετέρια και θα με εκεί στις 8 ακριβώς.

Η Jisup δεν άργησε να του στείλει την απάντηση και ο Jimin έκανε ένα γρήγορο μπάνιο, φόρεσε ένα παντελόνι και την πιο ζεστή χειμωνιάτικη μπλούζα του γιατί με το κρύο δεν είναι να παίζεις και έφυγε από το σπίτι. Αποφάσισε να πάει με το λεωφορείο γιατί ο πατέρας του ήταν με το αυτοκίνητο (και τον σοφέρ συνεπώς) στο γραφείο του ακόμα.

Έφτασε σε ένα από τα καφέ της κεντρικής πλατείας. Ήταν καλή η επιλογή της Jisup. Σε εκείνο το μαγαζί η σοκολάτα ήταν απλά εκπληκτική και με τέτοιο καιρό πήγαινε γάντι.

Εκείνη τον περίμενε ήδη καθισμένη σε ένα τραπεζάκι κάπως απομονωμένο από τα άλλα. Του έκανε νόημα με το χέρι της για να τη δει. Η αλήθεια ήταν πως είχε αρκετό κόσμο οπότε το σήμα της βοήθησε αρκετά τον αποπροσανατολισμένο Jimin που κοιτούσε σαν χαμένος.

- Καλησπέρα sambe.

τον χαιρέτησε χωρίς πολλά χαμόγελα γιατί δεν το επέτρεπαν οι περιστάσεις.

- Καλησπέρα. Λυπάμαι που άργησα λίγο. Ήρθα με το λεωφορείο και καταλαβαίνεις...

- Δεν πειράζει. Χαίρομαι που δεν αγνόησες το μήνυμά μου. Ντράπηκα τόσο πολύ να σου γράψω μετά απ' όλα αυτά. 

Η σερβιτόρα έφτασε κόβοντας τη κουβέντα της Jisup. Τους πήρε την παραγγελία και έφυγε γρήγορα για να εξυπηρετήσει και τους επόμενους ανυπόμονους πελάτες που μόλις είχαν μπει στο μαγαζί και δεν έμοιαζαν να είναι καθόλου χαρούμενοι από τις καιρικές συνθήκες. 

- Λοιπόν όπως έλεγα πραγματικά λυπάμαι. Τώρα με καθαρό μυαλό μπορώ να καταλάβω πόσο μεγάλο πανικό προκάλεσα για το τίποτα και πόσα προβλήματα δημιουργήθηκαν ξαφνικά εξαιτίας μου. Δεν ήθελα με κανέναν τρόπο να περάσω έτσι τα Χριστούγεννά μου εδώ αλλά απ' ότι φαίνεται ήρθαν όλα ανάποδα.

BigBang vs BTSHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin