Έλλη

282 59 3
                                    

Όταν έφτασε στο σπίτι η Έλλη, για καλή της τύχη, ήταν ολομόναχη. Όλοι έλειπαν στις δουλειές τους και έτσι δεν είχε κάποιον για να την ρωτήσει τον λόγο που έφυγε από το σχολείο πιο νωρίς. 

Μπήκε να κάνει μπάνιο και έβαλε το κινητό της να φορτίζει. Άφησε το ζεστό νερό να τρέξει επάνω της, έτοιμη να τη πάρει ο ύπνος, εξαιτίας της κουραστικής ημέρας και της αυπνίας του προηγούμενου βραδιού. 

Μόλις κατάφερε να βγει τσέκαρε το κινητό της. Είχε τουλάχιστον είκοσι αναπάντητες μόνο από τον Seungri και γύρο στις τριάντα από τον Jimin, τον Taehyung, την Raesoup και τον Namjoon σε σύνολο. Συν άλλα πόσα μηνύματα. Τα παιδιά τη ρωτούσαν που είναι και αν είναι καλά. Μόνο εκείνη τη στιγμή κατάλαβε πως υπήρχε κόσμος που ανησύχησε άδικα. Έπρεπε να είχε ενημερώσει. 

Έλλη: Είμαι καλά παιδιά, μην ανησυχείτε. Απλά ήμουν κάπως αδιάθετη και γύρισα σπίτι πιο νωρίς. Συγνώμη!

Και μόνο τη στιγμή που το έστειλε είδε το κατεβατό από μηνύματα του Seungri να εμφανίζεται. Άνοιξε και άρχισε να τα διαβάζει.

Seungri: Συγνώμη που δεν απάντησα, είμαι καλύτερα. 

Seungri: Εσύ πως είσαι;

Seungri: Πήγες στο σχολείο; 

Seungri: Μου ήρθε ένα περίεργο μήνυμα με κάτι φωτογραφίες. Μάλλον πήρες και εσύ το ίδιο όπως και όλο το σχολείο υποθέτω. Μπορούμε να μιλήσουμε; 

Seungri: Δεν μπορώ να βγω από το σπίτι αλλά αύριο θα έρθω σίγουρα στο σχολείο. Απλά ας συναντηθούμε στην ταράτσα, πρέπει να σου εξηγήσω. 

Seungri: Θα έρθεις έτσι;

Seungri: Έλλη; 

Seungri: Αλήθεια δεν ισχύει τίποτα από αυτές τις φωτογραφίες. Δεν ξέρω ποιος τις τράβηξε, αλλά δεν έχω καμία σχέση με αυτή τη κοπέλα. 

Seungri: Απλά ας μιλήσουμε, εντάξει;

Seungri: Αύριο στο τέταρτο διάλειμμα, όπως πάντα. 

Στην αρχή τα διάβαζε μόνο χωρίς να ξέρει τι να απαντήσει. Ύστερα απ' όσα είχαν γίνει δεν ήταν σίγουρη για τίποτα. Ξεκίνησε να πληκτρολογεί και μετά να σβήνει και μετά να πληκτρολογεί ξανά. Και αυτό συνεχίστηκε για ώρα. Τι μπορούσε να πει; Πως να αντιδράσει; Να δείξει ότι την ενόχλησε στ' αλήθεια; Μα είχε το δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο; Στο κάτω κάτω ο Seungri της είχε πει απλά πως του αρέσει, δεν ήταν μαζί. Όχι, όχι, σίγουρα δεν ήταν μαζί. Ποτέ δεν είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο. 

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now