Christmas Celebration pt5

466 87 33
                                    

Ο Namjoon αναστέναξε ανακουφισμένος μόλις ο G-Dragon έφυγε από την αίθουσα. Γύρισε προς το μέρος της ομάδας του. Είχαν κερδίσει τον διαγωνισμό όμως κανένας δεν έμοιαζε απόλυτα χαρούμενος και υπήρχε μια ανυπόφορη σιωπή που έπρεπε κάπως να σπάσει. Ήξερε πως ο μόνος που μπορούσε να το κάνει ήταν εκείνος.

- Νικήσαμε όμως παρόλα αυτά κανένας σας δεν είναι χαρούμενος. Πριν συνεχίσουμε πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα αναμεταξύ μας γιατί θα έχουμε αλλά, εξωτερικά, πολύ πιο δύσκολα. Ο G-Dragon δεν αστειευοταν.

- Εγώ αρνούμαι να συνεχίσω να δουλεύω στην ίδια ομάδα με την Έλλη...

Όλοι γύρισαν και κοίταξαν την Jisup, η οποία με τη σειρά της είχε κατεβασμένα τα μάτια της στο πάτωμα. Δεν πίστευαν πως είχε το θάρρος να πει κάτι τέτοιο.

- Ορίστε;

έκανε ο Namjoon μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που άκουγε.

- Θα σταματήσω να κάνω χορογραφίες εάν αυτή συνεχίσει να είναι εδώ.

Αν την έβλεπε κάνεις θα νόμιζε πως στα μάτια της κυλούσε όλο το μίσος του κόσμου. Εκείνη τη στιγμή φάνηκε στην Έλλη πως ήταν πιο τρομαχτική ακόμα και από τη φορά που ο Taeyang την είχε στριμώξει στις τουαλέτες.

- Ούτε εγώ θέλω να μείνει.

Η Uee δεν άργησε να υποστηρίξει τη "φίλη" της, σταυρωνοντας τα χέρια κάτω από το στήθος της.

- Κορίτσια νομίζω ότι τα παρατραβατε! Για ποιο λόγο-

-  Παψε Jungkook! Δεν είναι δουλειά σου. Το θέμα δεν είναι το ότι έγινε μεταξύ αυτής της κοπέλας και του Jimin, αλλά το γεγονός ότι πρόδωσε ότι πιο ιερό υπάρχει, τη φιλία. Πόσο πολύ προδομένος θα ένιωθες εσύ αν γινόταν το ίδιο σε εσένα από τον Yoongi ή οποιονδήποτε άλλο;

Ο Jungkook δεν απάντησε στα λόγια της Uee. Δεν ήταν απόλυτα σίγουρος για το αν ειχε δίκαιο πάντως είχε καταφέρει να τον αποστωμωσει.

- Βλέπεις; Είναι κάτι που θα έκανε τον καθένα να πονά και να αντιδράσει έτσι. Εξάλλου στην ομάδα μας δεν έχουμε ανάγκη από προδότες!

Ο Namjoon έσμιξε τα φρύδια του και ετοιμάστηκε να απαντήσει όταν τον πρόλαβε η ίδια η Έλλη.

- Δεν θα προσπαθήσω καν να δικαιολογήσω τον εαυτό μου γιατί βλέπω πως δεν έχει νόημα. Uee, έχεις απόλυτο δίκαιο. Μάλλον δεν είμαι τόσο καλή φίλη. Και αφού η συνεισφορά μου στο συγκρότημα τελείωσε εδώ, νομίζω πως δεν είμαι πλέον τόσο απαραίτητη.

αμέσως μετά από αυτά, γύρισε προς το μέρος της Jisup.

- Λυπάμαι που σε έκανα να νιώσεις έτσι. Ελπίζω κάποια στιγμή να μου το συγχωρησεις.

- Τι είναι αυτα που λέτε; Ποιος να συγχωρέσει ποιον; Για τι ακριβώς απολογισε Έλλη, πες μου!

Η φωνή του Jimin τράβηξε τα βλέμματα ολων επάνω του.

- Εγώ ήμουν αυτός που το ξεκίνησε όλο αυτο και αν έπρεπε να αποχωρήσει κάποιος θα 'μουν πάλι εγώ. Αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος για κάτι τέτοιο. Φίλησα την Έλλη σε μια στιγμή ενθουσιασμού αλλά δεν το μετανιώνω.

- Jimin σταματά! Το κάνεις χειρότερο απ' ότι είναι.

Ο Hoseok έσπευσε να τον συνετίσει αλλά εκείνος δεν επερνε από λόγια.

- Όχι. Θα πω ότι έχω να πω και μετά θα σταματήσω. Άκου Jisup, σου είπα πως αυτό το φιλί δεν σήμαινε τίποτα αλλά-

- Jimin αρκετά! Δεν βλέπεις πως είναι έτοιμη να κλάψει;! Σταμάτα να φέρεσαι σαν κοπανος και να κάνεις πάντα του κεφαλιού σου.

του φώναξε ο Teahyung μη μπορώντας να βλέπει άλλο την αδερφή του έτσι.

- Μα σοβαρά τώρα, πως είναι δυνατόν να είμαι ο μόνος που το θεωρεί εντελώς γελοίο όλο αυτο;

- Γιατί ποτέ δεν πέρνεις τίποτα στα σοβαρά, για αυτο! Μάθε να σέβεσαι τα αισθήματα των άλλων και προσπάθησε στη πορεία να μην τους πληγωνεις έτσι.

Ένιωσε ένα κομμάτι από την καρδιά του να σπάει. Ήταν πολύ σκληρό αυτό που είχε μόλις ξεστομίσει. Και όλα αυτά για ένα απλό φιλί. Σκέφτηκε πως πρέπει να ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας που γινόταν τέτοιος πανικός για ένα φιλί. Και το πιο αστείο ήταν ότι δεν είχε καν κατι μαζί με την Jisup για να θυμώσει και να προκαλέσει χαμό. Αυτός ακριβώς ήταν ο λογος που δεν έκανε ποτέ του σχέσεις με κοπέλες. Γελασε ειρωνικά εκνευριζοντας τον Taehyung ακόμα περισσότερο.

- Έχεις το θράσος και γελάς;

Ο Namjoon τους πρόλαβε την κατάλληλη στιγμή.

- Νομίζω πως πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο!

- Εγώ Namjoon αν δεν φύγει αυτή η κοπέλα από τους BTS δεν πρόκειται να ηρεμήσω.

φώναξε υστερικά η Uee αγκαλιάζοντας σφιχτά την Jisup και δείχνοντας με τό δάχτυλό της την Έλλη.

Το επόμενο πράγμα που ακούστηκε ήταν ο δυνατός κρότος της πόρτας. Η Έλλη είχε εξαφανιστεί από την αίθουσα, όπως επιθυμούσαν τα δύο από τα τρία κορίτσια της παρέας. Η Raesoup δεν ήξερε ποιόν να υπερασπιστεί οπότε έμεινε απλώς αμέτοχη στην όλη κατάσταση νιώθοντας πιο περίεργα από ποτέ.

- Ω Θεέ μου!

έκανε ο Namjoon και έτρεξε προς την πόρτα αψηφώντας τις φωνές της Uee.

Κοίταξε γύρο του και προσπάθησε να μαντέψει ποιόν δρόμο είχε ακολουθήσει η Έλλη, όταν την εντόπισε από μακριά.

Για να τελειώνουμε με τα κεφάλαια της χριστουγεννιάτικης γιορτής ανήμερα των Χριστουγέννων, σας χαρίζω και αυτό το κεφάλαιο -λίγο πιο ενδιαφέρων από το προηγούμενο.
Περιμένω τα σχόλιά σας^^

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now