GD vs Rap Monster

294 52 16
                                    

Ή μουσική είχε αρχίσει. Ο κόσμος φώναζε δυνατά. Δύο άτομα πάνω στη σκηνή. Namjoon και Jiyong. Jiyong και Namjoon. Δεν είχε σημασία ποιος ήταν ποιος, γιατί κάποτε υπήρξαν ένα. Πάνω σε μια τέτοια σκηνή σαν και αυτή που βρίσκονταν τώρα. Μερικά μόλις χρόνια πριν, που πλέον φάνταζαν αιώνες. 

Πρώτος μπήκε δυναμικά ο Jiyong. Δεν είπε πολλά πράγματα, μόνο πως το ραπ του είναι καλύτερο και πως μπορούσε να το αποδείξει. Ο Namjoon του το ανταπέδωσε λέγοντας πως έμαθε από τον δάσκαλο. Συνέχισαν με μερικές προσβολές. Ο GD δηλαδή γιατί ο Namjoon κατάφερε, όπως πάντα, να τις αποκρούει εύκολα, ακόμα και μέσα από ένα τραγούδι. 

Συνέχιζαν μέχρι που κάποια στιγμή ξέχασαν και οι δύο πως υπήρχαν πάνω σε εκείνη τη σκηνή, με τα συγκεκριμένα άτομα που τους παρακολουθούσαν. Ένα παράπονο για μια χαμένη φιλία βγήκε έμμεσα καθώς o Namjoon ράπαρε, κάνοντας τον GD να τα χάσει για λίγα δεύτερα, χάνοντας έτσι και τον ειρμό του, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει να μπει στον ρυθμό την κατάλληλη στιγμή. 

BTS και Big Bang κοιτάχτηκαν παραξενεμένοι, ενώ όσοι δεν γνώριζαν απλά ζητωκραύγαζαν.

Σε 7 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα το κομμάτι είχε τελειώσει και τους ξύπνησαν από αυτόν το μουσικό λήθαργο οι φωνές και το χειροκρότημα, που πλέον ακουγόταν πολύ πιο δυνατά. 

Ο κιθαρίστας, ο οποίος πριν είχε προσβληθεί με την ξαφνική αλλαγή του προγράμματος, ήταν ο πρώτος που ανέβηκε στη σκηνή και χτύπησε τον G-Dragon στην πλάτη εμφανώς ενθουσιασμένος.

- Είσαστε καταπληκτικοί. Τελικά άξιζε όλη αυτή η καθυστέρηση. 

Ο Deejay πήδηξε και αυτός πάνω, κοντεύοντας να πέσει σε ένα καλώδιο που δεν είχε προσέξει και πήγε κοντά τους, έχοντας πάντα το μικρόφωνό του στα χέρια.

- Wooow Fantastic!!! Τι ενδιαφέρων θέαμα ήταν αυτό που μας προσέφεραν αυτά τα παιδιά και σήμερα!! Τελικά το Note είναι ένα μαγαζί γεμάτο ανατροπές τι λέτε;

μίλησε απευθυνόμενος κυρίως στους θαμώνες του κλαμπ και αμέσως μετά γύρισε προς τα δύο αγόρια.

- Λοιπόν παιδιά, η χημεία στο ραπ σας είναι εκπληκτική! Έχετε συνεργαστεί στο παρελθόν προφανώς, κάνω λάθος; 

Σιγομουρμούρισαν ένα απλό και κάπως σιγανό "ναι" και οι δύο, μέσα από τα δόντια τους. 

- Αααα μα δεν θα μπορούσε να συνέβη αλλιώς, σωστά; Όσο ήσασταν πάνω στη σκηνή πολλοί με πλησίασαν ρωτώντας τα ονόματά σας. όμως δεν ήσασταν στο πρόγραμμα για να μπορέσω να τους απαντήσω. Θα θέλατε να τα μοιραστείτε με τον κόσμο που τόσο θερμά σας υποδέχτηκε;

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now