Seungri

568 94 13
                                    

Ο Seungri περπατούσε στους ασφηκτηκά γεμάτους διαδρόμους του δευτέρου ορόφου κατευθυνόμενος προς την τάξη του. Την προσοχή των περισσοτέρων έμοιαζε να είχε τραβήξει ένας καυγάς που γινόταν ανάμεσα σε δυο αγόρια της τρίτης τάξης, πιθανότατα για κάποια κοπέλα. Δυνάμωσε λίγο περισσότερο το "dast in the wind", αυτό το χαλαρό τραγούδι που έπαιζε από τα ακουστικά του. 

Μπήκε μέσα στην αίθουσα η οποία ήταν σχεδόν άδεια. Το πιο ακατάλληλο άτομο ήταν μέσα. Μόνο αυτή δεν ήθελε να δει την συγκεκριμένη στιγμή.

Καθώς πήγαινε προς το θρανίο του κοίταξε την Έλλη η οποία καθόταν και τον κοίταζε λες και ήθελε να του πει κάτι. Αμέσως τράβηξε το βλέμμα του από πάνω της και κάθισε στη θέση του. Ο GD την τελευταία φορά του είχε ζητήσει να σταματήσει το όλο αυτό "παιχνίδι" που έπαιζε εις βάρος της προσωρινά, για να επικεντρωθούν στην ηχογράφηση. Θα περίμενε οδηγίες για το πότε θα συνέχιζε μιας και, όπως έλεγε ο αρχηγός του, αυτό το κορίτσι ήταν το κλειδί προς τον Namjoon. Παρόλο που δεν πίστευε το ίδιο, ο Seungri συμφώνησε μαζί του φοβούμενος μη μάθει τα πραγματικά του αισθήματα και καταλήξει να συμβεί κάτι κακό σε εκείνη.

- Γεια!

Μια τόσο μικρή λέξη αρκούσε για να κάνει την καρδιά του να χτυπά πιο δυνατά. Περνούσε τη φάση που είχε αποδεχτεί τα συναισθήματά του και αν ήταν υπό άλλες συνθήκες θα προσπαθούσε να της τα δείξει κάπως, αλλά αυτό έμοιαζε αδύνατο τώρα, αν ήθελε να την προστατέψει από κάθε ανερχόμενο κήνδυνο. Μισούσε τον εαυτό του που είχε μπει και κυρίως που είχε προκαλέσει την όλη αυτή κατάσταση. 

Αποφάσισε να μην απαντήσει, κλείνοντας τα μάτια του και δυναμώνοντας κι αλλο τη μουσική του. Θα μπορούσε να φύγει, όμως των ησυχαζε που την ένοιωθε κοντά του. Πλέον δεν αναρωτιόταν το τι ακριβώς του συμβαίνει γιατί απλούστατα ήξερε πως ήταν ερωτευμένος.

~ ♡ ~

Μόλις είδε τον Seungri να μπαίνει μέσα στην τάξη έλαμψε. Εκείνος της έριξε ένα γρήγορο βλέμμα και χωρίς να σταθεί παραπάνω έκατσε στο θρανίο του.

"Μάλλον δεν θα με άκουσε Αφού φοράει τα ακουστικά του" σκέφτηκε και γυρίσε προς το θρανίο του όμως αυτός είχε ήδη ξαπλώσει εκεί.

- Ψσσστ! Ει, Seunghyun, με ακούς;

Καμία απάντηση.

Αμέσως πήρε ένα τετράδιό από το θρανίο της και έκοψε μια σελίδα από το πίσω μέρος του. Την χώρισε σε περισσότερα μέρη και κάνοντας τα κομμάτια μπαλιτσες, άρχισε να του πετάει μερικά.

BigBang vs BTSTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang