Taeyang

802 114 13
                                    

Η μύτη της, με εκείνη του αγοριού, ακούμπησαν μεταξύ τους.

Κοιτάχτηκαν και γούρλωσαν τα μάτια τους.

- Τι κάνεις; Φύγε από πάνω μου!

πρόσταξε το αγόρι και η Έλλη αμέσως σηκώθηκε.

Τίναξε στα γρήγορα τα γόνατά της και του έδωσε το χέρι της, για να τον βοηθήσει να σηκωθεί από το πάτωμα. Εκείνος την αγνόησε και έτριψε το πίσω μέρος του κεφαλιού του, κάνοντας μια γκριμάτσα πόνου.

- Χτύπησες πολύ;

τον ρώτησε η Έλλη ανήσυχα.

- Πως τρέχεις έτσι κοπέλα μου σε αυτές τις σκάλες;

της έκανε με θυμό αγνοώντας εντελώς την ερώτησή της.

Το πρόσωπό του φαινόταν πολύ γνώριμο και η Έλλη έσπαγε το κεφάλι της για να θυμηθεί ποιος είναι. Ανησυχούσε αρκετά, όμως, για να κάτσει να ασχοληθεί με αυτό τώρα. Ήξερε πως αυτή θα ήταν η υπεύθυνη αν πάθαινε κάτι κακό.

- Συγνώμη, είπε και έσκυψε το κεφάλι της. Καταλάθος έγινε.

Το αγόρι σηκώθηκε από το πάτωμα και τινάχτηκε.

- Καλά, εντάξει, μην ανησυχείς. Δε χτύπησα, η φωνή του τώρα ήταν πιο ήρεμη. Απλά να κατεβαίνεις πιο προσεκτικά τις συγκεκριμένες σκάλες, την επόμενη φορά. Ούτε εσύ έπαθες κάτι, έτσι;

- Όχι όχι, είμαι μια χαρά.

"Και λογικό μου φαίνεται, αφού έπεσα πάνω σου. Κάποιον όμως μου θυμίζει..." σκέφτηκε η Έλλη και εκείνη της στιγμή έκανε ένα κλικ μέσα της και συνειδητοποίησε πως μπροστά της στεκόταν ο Taeyang από τους BigBang.

- Ωραία.

είπε ξερά αλλά χωρίς να δείχνει εκνευρισμένος και επιχείρησε να ξανανέβει τη σκάλα.

"Ω Θεέ μου, πάλι φθηνά τη γλίτωσα. Ωπ, ντεζαβού! Μου έχει ξανασυμβεί αυτό. Ψέματα. Το 'χω διαβάσει σε manga! Δεν ήξερα πως μπορούν να συμβούν τέτοια πράγματα και στην κανονική ζωή" σκέφτηκε και πάλι η Έλλη, ξεχνώντας εντελώς τον λόγο για τον οποίο είχε φύγει από την τάξη της.

- Αμάν, ο Seungri!

αναφώνησε μόλις συνήλθε από το σοκ που είχε προηγηθεί πριν.

Άρχισε προχωράει γρήγορα. Πρώτα κοίταξε όλο το κεντρικό κτίριο και μετά βγήκε στην αυλή. Έψαξε στα υπόλοιπα τα παρεμφερή κτίσματα, στην τραπεζαρία και στα γήπεδα, αλλά ο Seungri ήταν άφαντος.

"Τι σκατά; Άνοιξε η γη και τον κατάπιε; Να έφυγε, κομματάκι δύσκολο, γιατί τα πράγματά του είναι στην τάξη. Που στην ευχή έχει πάει;"

BigBang vs BTSDonde viven las historias. Descúbrelo ahora