G-Dragon

379 90 38
                                    

Όλα τα μέλη των BigBang σταμάτησαν απότομα και κοίταξαν προς την πόρτα. Έμειναν να κοιτάζονται, από τη μια μεριά εκείνοι και από την άλλη οι BTS. Ο Jimin βλέποντας την Έλλη πεσμένη πάνω απ' τον Namjoon να κρατάει την κοιλιά της, έχοντας τα μάτια της κλειστά και τον αρχηγό τους να κείτεται με αίματα στο πάτωμα, θόλωσε.

- Μπα μπα, για δες ποιοι μας έκαναν τη τιμή Namjoon, οι φίλοι σου. Προφανώς ήρθαν να σε  σώσουν. Έπρεπε να το περιμένω πως δεν θα κρατούσες τη συμφωνία και θα ειδοποιούσες το παρεάκι της συμφοράς. 

έκανε με τέρμα ειρωνικό τρόπο ο GD και σταμάτησε με το χέρι του τον Taeyang που ήταν έτοιμος να ρίξει άλλη μια κλοτσιά στην Έλλη, η οποία στεκόταν πεισματικά μπροστά από τον Namjoon ως ασπίδα προστασίας του. 

Αμέσως μετά γύρισε προς το μέρος των BTS, οι οποίοι είχαν εισβάλει μέσα στο γιοτ, έτοιμοι να τα ισοπεδώσουν όλα.

- Αργήσατε κάπως παιδιά! Αν φτάνατε λίγο πιο μετά ίσως και να τους είχαμε ήδη σκοτώσει.

Ο Jungkook, που λίγο ήθελε για να χάσει εντελώς την ψυχραιμία του, ακούγοντας αυτά τα λόγια ήθελε να ορμήσει στον G-Dragon. Με γρήγορες κινήσεις έφτασε στο πι και φι μπροστά στον αρχηγό των BigBang και του χάρισε μια γροθιά με όλη του τη δύναμη, κάνοντας τα χείλη του να ματώσουν. Ο GD ακούμπησε την άκρη των χειλιών του με τον αντίχειρά του και μόλις είδε το αίμα, έριξε το πιο φονικό βλέμμα στο Maknae των αντιπάλων.

- Πως τολμάς μπάσταρδε; Ποιος νομίζεις πως είσαι για να μπορείς και να στερείς ανθρώπινες ζωές. 

Με δυο κινήσεις του ο G-Dragon τον αφόπλισε αναγκάζοντάς τον να πέσει κάτω. Από εκεί τον σήκωσε πιάνοντάς τον από τον λαιμό, έτοιμος να τον πνίξει.

- Μου φαίνεται πως εσύ μικρέ από την αρχή της χρονιάς δεν το πήρες το μάθημά σου. Μάλλον οι μέρες που πέρασες στο νοσοκομείο δεν ήταν αρκετές και θες να ξαναπάς.

Στα λόγια του ο GD έσφιγγε όλο και πιο πολύ τον λαιμό του Jungkook. 

Ο Jimin έτρεξε αμέσως να τον βοηθήσει, πηγαίνοντας να δώσει άλλη μια γροθιά στον αρχηγό των BigBang αλλά ο Taeyang τον πρόλαβε με μία δυνατή κλοτσιά και μαζί με τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη των BigBang τους περικύκλωσαν. Όποιος έκανε μια κίνηση για να φύγει και να βοηθήσει τους υπόλοιπους έτρωγε ξύλο. Ακόμα και σε συντονισμένες κινήσεις που επιτίθονταν όλοι μαζί ταυτόχρονα, ενώ στην αρχή τα κατάφερναν καλά και κέρδιζαν προβάδισμα, οι BigBang τους έβγαζαν εκτός. Αυτοί εξάλλου ήταν μαθημένοι στο να δίνουν ξύλο, πόσο μάλλον στο να τα βάζουν με άτομα πληθυσμιακά περισσότερα από αυτούς. Πως άλλωστε τα κατάφερναν και κυριαρχούσαν σε ολόκληρο το λύκειο;

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now