Valentine's Day pt3 *Raesoup*

544 80 32
                                    

Η Raesoup ήταν πολύ σκεπτική σχετικά με το αν έπρεπε να δώσει τα σοκολοτάκια που είχε φτιάξει για τον Jin. Δεν τα είχε κάνει σε σχήμα καρδιάς όπως ήταν τα περισσότερα, αλλά προτίμησε να τα κάνει μαργαρίτες όπου τα φύλλα τους ήταν από λευκή και μαύρη σοκολάτα εναλλάξ.

Δεν μπορούσε να εξηγήσει για ποιον ακριβώς λόγο του τα είχε φτιάξει, πάντως ήταν η πρώτη χρονιά που ο κάτοχός τους δεν θα ήταν ο Jimin.

Γενικά, μέσα σε όλα αυτά που γίνονταν, με τον Jin είχαν έρθει πολύ κοντά. Μιλούσαν συχνά, σχεδόν καθημερινά στο τηλέφωνο ή μέσω μηνυμάτων και εκείνος την έκανε πάντα να γελά. Ήταν πλέον μια συνήθεια που δεν ήθελε να την κόψει και πολλές φορές έπιανε τον εαυτό της να ευχαριστεί τον Θεό που έβαλε αυτό το παιδί μέσα στη ζωή της.

Φυσικά δεν ήταν σίγουρη ακόμα για το πως ένιωθε. Έτσι τουλάχιστον έλεγε στον εαυτό της, όμως στην πραγματικότητα τα αισθήματά της για εκείνον είχαν αρχίσει να αλλάζουν και αυτή η φιλία να εξελίσσεται με έναν πολύ ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο.

Μάζεψε λοιπόν όλο της το θάρρος και έβαλε το κουτί με τα χειροποίητα σοκολατάκια πάλι μέσα στη χάρτινη σακούλα.

- Εντάξει, απλά ας το κάνω.

μονολόγησε και πήρε το δρόμο για την αίθουσα εκδηλώσεων. Ήξερε πως σήμερα η ομάδα θεάτρου είχε πρόβα μετά το σχολείο και αρκετές φορές καθόταν να τη παρακολουθήσει για να επιστρέψουν μετά μαζί με τον Jin.

Ενώ προχωρούσε με φόρα, σταμάτησε απότομα στο άκουσμα του κινητού της, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα ένα αγόρι, που ερχόταν επίσης με φορά, να πέσει επάνω της. Η συσκευή του τηλεφώνου μαζί με τη σακούλα είχαν βρεθεί στο γκαζόν, λίγο πιο πέρα από τον προορισμό της.

H Raesoup σήκωσε το κεφάλι της με αγριεμένο ύφος για να δει το αγόρι και σχεδόν τα έχασε όταν αντίκρισε τον G-Dragon. Παρόλα αυτά δεν έδειξε να αλλάζει η έκφρασή της. "Όχι πάλι" είπε από μέσα της με αγανάκτηση σκεπτόμενη το τι είχε γίνει στο cinema τις προάλλες.

- Χα! Πάλι εσύ; Φαίνεται το 'χει η μοίρα μας να σκοντάφτουμε ο ένας πάνω στον άλλον.

σχολίασε ο GD γελώντας κάπως ειρωνικά.

Η Raesoup έμεινε σιωπηλή και παίρνοντας ένα βλέμμα αποστροφής , έσκυψε να μαζέψει τα πράγματά της. Το ίδιο έκανε και ο αρχηγός των BigBang. Ταυτόχρονα έπιασαν το κουτί που είχε βγει έξω από τη σακούλα και ο G-Dragon κάρφωσε τα μάτια του στα δικά της. Εκείνη το τράβηξε από τα χέρια του και το έφερε κοντά της με μία κίνηση. Αμέσως μετά σηκώθηκαν και οι δύο από κάτω.

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now