Seungri

411 82 21
                                    

Ο Seungri κούμπωσε με γρήγορες κινήσεις το παντελόνι του.

- Τι κάνεις εδώ;

τη ρώτησε βλακωδώς και αμέσως κατάλαβε πόσο χαζή ήταν η ερώτησή του.

- Τι κάνω εδώ στις τουαλέτες, εδώ στο σινεμά, εδώ στην Κορέα; Που εδώ; 

Παρατήρησε πως το πρόσωπό της ήταν κάπως χλομό, έτσι πλησίασε προς τους νιπτήρες για να πλύνει τα χέρια του κοιτώντας τη. 

- Είσαι εντάξει; Φαίνεσαι κάπως...

- Καλά είμαι. 

του απάντησε ξερά συνεχίζοντας να αφήνει το νερό να τρέχει στα χέρια της. 

- Σίγουρα;

- Ναι.

Ο Seungri έριχνε νερό στο πρόσωπό του όταν η Έλλη έκλεισε τη βρύση και κατέβασε το βλέμμα της στον λευκό νιπτήρα, λες και έψαχνε να βρει κάποιο μικρό, ανύπαρκτο σημαδάκι. 

- Ευχαριστώ...για τις προάλλες. 

- Χμ; Α, για το λεκέ; Δεν κάνει τίποτα.

Έδειχνε τόσο άνετος ενώ μέσα του έβραζε. Ήθελε όσο τίποτα εκείνη τη στιγμή να την αγκαλιάσει. Έβλεπε πως ήταν αδιάθετη και ας μη το παραδεχόταν εκείνη, οπότε το μόνο πράγμα που τον ένοιαζε ήταν να τη φροντίσει. 

Έκανε να φύγει γιατί δεν ήξερε για πόσο ακόμα θα κατάφερνε να συγκρατήσει τον εαυτό του από το να πει και να κάνει το οτιδήποτε. Η φωνή της όμως τον σταμάτησε αναγκάζοντας τον να γυρίσει προς το μέρος της.

- Επίσης...

- Τι είναι τώρα; 

- Δεκτή η συγνώμη σου. 

"Τι; Έλλη κοπέλα μου, τι στην ευχή κάνεις; Τα έχεις χάσει τελείως; Για ποιο λόγο τον συγχώρεσες τόσο απλά; Τι κάνεις με τη ζωούλα σου;" η συνείδησή της τη μάλωσε κατευθείαν αλλά δεν της έδωσε και πολύ σημασία. 

Σήκωσε το βλέμμα της για να τον κοιτάξει και ξαφνικά όλα μαύρισαν. Δεν μπορούσε να δει τίποτα και δεν υπήρχε κάτι χειρότερο για την Έλλη.

- AAAA Seunghyun!

φώναξε και γαντζώθηκε πάνω του με μια γρήγορη κίνηση. 

- Ηρέμησε, απλά έσβησαν τα φώτα!

- Ε τότε άναψέ τα! Τι κάθεσαι και περιμένεις; 

Ο Seungri έπαιξε λίγο με τους διακόπτες έχοντας την Έλλη να κρέμεται από το αριστερό του μπράτσο, όμως τίποτα. Το χειρότερο ήταν πως είχαν αποκλειστεί μέσα στις μικρές τουαλέτες του σινεμά, αφού οι πόρτες ήταν αυτόματες και δούλευαν με ηλεκτρισμό. 

BigBang vs BTSWhere stories live. Discover now