Benim Karım Olacaksın!

3.4K 139 0
                                    


Bir aydır herkes ona ne yapması gerektiğini söylemişti. Bir aydır karısını aramadığı yer kalmamıştı. Onu bulduğunda kimseye söylemeden onu izlemişti bir haftadır. Ama daha fazla saklayamazdı onu başkalarından. Gül ile ilgili karar belliydi ve bunu yerine getirecekti. Bu kız onun umuduydu. Yeniden aşık olmuştu onun sayesinde. İstanbul daki yaşantılarında ona nasıl bağlanmıştı. Gül ne zaman onun içine bir yangın gibi düşmüştü. Canını asıl yakan farkına varmadan içine düştüğü bu sevdaydı.

Gül farkında olmadan ağlıyordu. Sonunun yaklaştığını hissediyordu. "Aman neden niçin, neyin bedelini ödüyordu. Bu genç yaşında kimin günahının bedelini çekiyordu. Canıyla ödemesi mi gerekiyordu bu bedeli? Peki ya kendisini öldürmeye gelen adam ve ona karşı hissettikleri şeyler? yalan mıydı şimdi her şey? Yolun sonu gelmiş miydi? hem de sevdiğinin ellerinde. Onun gerçekten ilk ve son aşkı celladımı olmuştu şimdi? Eğer Bahar ile olan resimlerini görmese vazgeçecekti kaçmaktan. Ama o resimleri görünce yapamadı vazgeçemedi. Gururu onu buralara kadar getirmişti daha fazlası yoktu onun için.

Son bir defa yutkundu. Sesi daha sakindi. "Hazırım öldür beni Selim ağaaaa" diyerek uzattı.

"Ama şunu bil ki ben başka bir adam için kaçmadım. Hayatımda başka bir insan yok" dedi kocasının kendisini aşağılık bir kadın olarak hatırlamasını istemiyordu.

"Şimdi ne yapacaksan yap artık" dedi.

Selim öfkeli bir şekilde silahı indirdi.

" Yapamıyordu , yapamazdı. Hızlıca pencerenin önüne gitti dışarıya bakıyordu. Düşünüyordu ne yapacağını nasıl davranacağını düşünüyordu.

Gül de arkadan kocasına bakıyordu gözlerindeki akan yaşa aldırmadan çaresiz onun ne yapacağına bakıyordu. Ne kadar sure orada öylece kaldılar ikisi de farkında değildi.

Selim ani bir hareketle karısına döndü.

"Tamam" dedi. "Haklısın sen ve ben olmaz. Böyle bir şey olamazdı da zaten. Ama yaptıklarının bedelini ödeyeceksin Gül. Bundan kaçış yok. Hayatımı nasıl mahvettiysen senin de hayatın mahvolacak"

Gül şaşkın bir vaziyette "ne demek istiyorsun beni öldürmeyecek misin yani?"

"Canım yanıyor be kadın anlasana beni. Nasıl öldürürüm seni. Ya törelerim ya se sen. Sanki bir elime beynimi bir elime kalbimi vermişler ve seç birini öldür diyorlar. Hangisini seçsem öleceğim. Ama sana kıyamam Gül'üm. Sen bana kıymış olsan da ben sana kıyamam. Ama burada bir bedel ödenecek. Bu bedeli kaldırabilir miyim bilmiyorum. Sana dair aklımdaki düşünceler beni deli ediyor. Bu gece bir kez daha nefret edeceksin benden biliyorum. Ama başka da çözüm gelmiyor ki aklıma. Affet beni Gülüm" diyordu içinden.

Sinirli bir şekilde "ölüm mü ? düşündüm de ölüm senin için bir kurtuluş Gül. Ama ben yaptıklarının bedelini ödemeni istiyorum ve bunun için ne geliyorsa yapacağımdan emin olabilirsin. Törelere karşı geleceğim Gül. Seni öldürmeyeceğim" diyerek hızlı bir şekilde yanına geldi. "Ama hayatını mahvedeceğim. Ölmekten beter bir hayatın olacak Gül haberin olsun"diyerek bakışlarını karısına doğrulttu.

"Ölmek mi? Eğer ölümüm senin ellerinden olacaksa razı mıyım buna. Benim canımı yakan senin beni öldürecek olman değil. Benim canımı yakan senin beni sevmemiş ve sevmeyecek olman be adam. Ama bilmeyeceksin bunu. Ya çek tetiği kurtar beni ya da seni öldürmeyeceğim diye umutlandırma beni. Kanarım bir çift güzel sözüne. Kanarım ve seninle nereye olursa gelirim. Al beni götür desem. Pişmanım, bana yapacağın eziyetler umrumda bile değil. Senin yanında olayım yeter desem. Affeder misin o zaman beni. Gönüllü köleliğimi Kabul eder misin? Şimdi beni tehdit ediyorsun. Ne isteyeceksin benden bilmiyorum ama sensiz kalmaktan daha beter olamaz diye düşünüyorum. Gururum Selim, gururum sana teslim olmaz ama bilmesen de kalbim senin. Beni ayakta tutan tek şey gururum. Onu benden alma da ne yaparsan yap sevdiceğim" diyordu içinden.

"Aaamacın ne diyerek kekeledi Gül" Ne demek ölmekten beter olacak Selim? seni anlayamıyorum?

"Anlatacağım merak etme. Sen aslında benim hayatımdaki en büyük yanlışsın Gül ve ben de onu düzelteceğim. Senin gibi bir kadın yüzünden katil olamam ben değmez çünkü . Hain bir annenin hain kızı işte. Sizin sülalenize de ancak hainlik yakışırdı. Senin farklı olma ihtimalin yoktu zaten. Şimdi beni iyi dinle. Bu geceden sonra hayatın artık eskisi gibi olmayacak. O arkana bile bakmadan kaçtığın evdeki hayatından daha beter bir yaşantın olacak. Sen oranın kıymetini bilemedin Gül. Oradaki konumun ne değerin ne anlayamadın. Ama artık çok geç anlasan da senin için artık geç olacak. Bundan sonraki yaşamında başına ne gelirse bil ki sebebi benim Gül. Bunu o küçük aklından çıkarma. Seni serbest bırakacağım"

Gül şaşkınlığını gizleyemiyordu: "Neeee , nasıl yani beni serbest mi bırakacaksın ama neden?" O kadar çok şaşırmıştı ki ne dediğini bilmiyordu. Selim in onu bırakması onu inciltmişti nedense. "Bırakma beni" diye haykırmak istedi bir an.

"Hemen sevinme o kadar. Doğru duydun seni bırakacağım. Bu rezil hayatını sürdürebilirsin. Sen değmezsin zaten senin gibi bir kız barışın temeli olamazdı sen bunu hak edecek kadar iyi biri değilsin."

"Bana hakaret ediyorsun Selim. Ben senin dediğin gibi bir kız değilim. Sen beni yanlış tanıyorsun."

"Kes artık" diyerek bağırdı Selim. "Seni tanımakta istemiyorum zaten ama bana yaptıklarını yanına kar bırakamam. Seni bir şartla bırakacağım Gül"

"Ne şartıymış o Selim? Sen benden ne istiyorsun?"

"Merak etme söyleyeceğim ama hayır deme lüksün yok bilgin olsun."

"Beni korkutuyorsun Selim bu akıl oyunları bana göre değil. Hem ölümden daha beter ne olabilir ki?"

"Benden kaçma sebebin Gül hanım. Senin istemediğin şey bu gece burada benim karım olacaksın?"


BİR GÖNÜL 'E AŞK  GiRINCE(TAMAMLADI)Where stories live. Discover now