Mat etter skolen 2

213 8 1
                                    

Naturellyoghurt og bananskiver:
Ta 1-2 dl naturellyoghurt i en bolle, så kutter du opp 1 banan i skiver og legger det opp i bollen. Så er du ferdig! Dette er en kjempe sunn og god oppskrift!

Salat:
Å lage salat er kjempe enkelt og det er utrolig godt! Du kan ha oppi: spinatblader, tomat, agurk, fetaost og skinke. Er også godt hvis du topper salaten med litt dressing. Det er bare å prøve seg frem.

Ristet toast:
Rist toast, ta på smør, salat, tomat, ost og skinke. Super godt og sunt! Dette er også veldig godt i matpakken.

Fryst snacks:
Hvis du bare vil ha litt snacks eller noe godt å suge på kan du vaske bringebær og druer, legge de i en skål også legger du dem i fryseren over natten eller før du drar på skolen. Det er kjempe godt!

Frukt:
Kutt opp frukt og legg det i en bolle. Det er utrolig sunt og godt. Hvis du vil ha det litt søtere kan du ta på krem. Du kan gjøre det samme med bær. Nam!

Grønnsaker og dip:
Kutt opp grønnsaker. Blomkål, gulrot, stangselleri, agurk osv... Så lager du dip.

Green smoothie:
Du trenger: et grønt eple, en stor neve spinat, en halv stangselleri og en liten bit frossen banan. Putt spinat i blenderen din, kutt opp eple og stangselleri i grove biter og ta alt opp i blenderen. Hell litt vann i blenderen så smoothien blir litt flytende. Du kan ha is oppi også hvis du vil ha den litt kald. Dette er kjempe sunn oppskrift, anbefales!

Yoghurt:
Finn fram en skål og ta oppi naturellyoghurt. Vask og kutt druer, kutt en banan og finn fram nøtter; cashewnøtter, mandler, peanøtter osv... Ta alt oppi yoghurten. Det er utrolig godt og kjempe lett å lage! På matbutikker kan man kjøpe store begre med naturellyoghurt, det er veldig praktisk for man kan bruke naturellyoghurt til så mye sunn og god mat!

Jentetips 2Where stories live. Discover now