Bra skrekkfilmer

86 3 1
                                    

ADVARSEL! Disse filmene har 15 års grense, og du kan se dem sammen med en voksen hvis du er over 12 år. Om du ser filmene og du blir redd, ikke min skyld! Jeg advarte deg!

Let Me In = Owen er en gutt som lever et ensomt liv og blir mobbet. Han bor i et forstandsområde med moren sin, som er alkoholiker. Så flytter Abby inn i naboleiligheten.

Strangers = Et par som er i et isolert feriehus etter å ha vært i bryllup, får besøk av tre fremmede personer midt på natten.

The Eye = En blind fiolist får synet tilbake etter at hun får ny hornhinne, men da får hun også evnen til å se overnaturlige skapninger.

The Conjuring = Film om en familie på landsbygda som blir terrorisert av onde ånder i sitt eget hus.

The Orphanage = Sønnen til et par begynner å oppføre seg veldig rart etter at familien pusser opp og flytter inn i et barnehjem for handikappede barn.

Silent Hill = Er en hjemsøkt og forlatt by, som er plaget av mørke hemmeligheter. En desperat mor oppsøker byen med datteren sin som har blitt fortalt at hun snart skal dø, i håp om å finne svar.

The Ward = I denne psykologiske thrilleren er en ung dame på et mentalsykehus som har en like mørk historie som henne selv.

Annabelle = Oppfølgeren (eller, det som skjedde liksom før) The Conjuring, handler om en besatt dukke.


Et tips for å ikke bli redd er å huske at det bare er en film, det er jo egentlig bare noen som har laget alt og satt på skummel musikk.

Jentetips 2Where stories live. Discover now