Hår-frisyrer

56 2 0
                                    

1. Du kan lage krøller, enten med krølltang eller du kan flette håret før du legger deg. Du kan også snurre håret eller bruke saltvannspray.

2. Del håret ditt i to og ta et og et lite stykke hår over i den andre delen. Trenger du bedre forklaring, søk på "Fishtail braid tutorial" på YouTube. Vips så har du en fiskeflette.

3. Hestehale ser fint og sporty ut. Det er kjekt til å holde håret vekk fra øynene også. Kjapt å lage på morgenen og du kan ha krøller i den.

4. Du kan enten kjøpe dip dye eller bruke konditorfarge og vann for å dyppe fletter nedi. Det blir kjempekult! Det går ut etter noen dusjer.

5. Det er kjempekult med bandana i både løst hår, hestehale eller dott. Koster 49 kroner på Glitter.

6. Fletter er faktisk ganske fint, du kan både ha inngrodd og utgrodd, og en eller flere fletter. Det er kult hvis du sover med den!

7. Hårdonut kan du kjøpe i din hårfarge på H&M, Glitter eller BikBok. Du kan også lage det av en sokk du har klippet tærne av. Kjempekult!

8. Hårsløyfer er kjempesøtt og finnes i utrolig mange farger og mønstre. Det er lett å lage selv, og det er mange tutorials på YouTube om du søker på DIY bow.

Jentetips 2Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ