Bra YouTubere

67 2 0
                                    

Kristin og Dennis:
Legger ut mange challenger og mye av livet sitt generelt sett. Virkelig verdt å sjekke ut, for mer informasjon.


Mylifeaseva:
Eva har for det meste morsomme videoer som "realistisk morgen-rutine", "high-school vs barndoms-deg" og "hva du forventer av sommeren vs hvordan den egentlig blir". Hun er utrolig morsom, og man blir i veldig godt humør av å se på henne.


Hanna-Martine:
Hanne-Martine er en norsk YouTuber som har en kanal med både innkjøpsvideoer og sminkevideoer i tillegg har hun morsomme "bloopies"-videoer.


Zoella:
Zoe har utrolig bra videoer om sminke, outfits, innkjøp og morsomme tags med vennene sine. Hun er utrolig morsom og søt i videoene sine.


Alisha Marie:
Alisha er en av de bestevennene til Mylifeaseva, og poster utrolig bra videoer om nesten det samme som henne; Back to school, DIY's, life hacks og forventninger vs realitet.


Niki and Gabi:
Niki and Gabi er tvillinger, og lager mange bra/morsomme videoer med DIY's, matlaging, sminke og forventninger vs realitet-videoer. De er veldig flinke med videoene sine!


Meredith Foster:
Meredith har kanalen "stilababe09" hun poster innkjøpsvideoer, sminkevideoer og anbefalingsvideoer, i tillegg til morsomme videoer som f.eks "min ekte kvelds-rutine". Hun er veldig flink!


EllieLicka:
Ellielicka er en norsk YouTuber som har veldig bra videoer om back to school, sminke, anbefalinger og innkjøp. En veldig bra YouTuber!


Sasha:
Sasha er utrolig bra svensk YouTuber. Hun legger ut sminkevideoer, innkjøpsvideoer, vlogs og mye mer. Hun kan snakke flytende engelsk så når hun er i USA pleier hun å lage engelske videoer. Hun lager utrolig bra videoer med bra kvalitet.

Jentetips 2Where stories live. Discover now