Hvordan krølle håret

53 2 0
                                    

Tvinne store stykker:
Del håret i to, snurr dem og tvinn den sammen. Så tar du 3-5 strikker nedover "tvinne-fletten", spørs hvor langt hår du har. Gjerne spray litt vann på, så sover du med det og har kjempefine korketrekkerkrøller dagen etter.

Saltvannspray:
Gir deg saltvannshår, naturlige bølger og litt rufsete hår. Tar ikke så lang tid på morgenen heller. Kjempefint på skolen!

Krølltang:
Dette er jo selvfølgelig et veldig lett alternativ, og blir veldig fint.

Fletter:
Dette gir deg fine bølger og fluffy hår! Ta i litt hårspray eller mousse, så holder det seg lenger utover dagen. Veldig fint!

Vann:
Klem vann inn i håret og rist litt i det, så får det litt liv i det. Tar ikke noe lang tid heller. Du kan også bruke vann i alle de andre metodene, så blir det mer krøller.

Tvinne små stykker:
Snurr små hårstykker og fest det med hårnåler inntil hodet. Sov med det, kanskje spray litt vann på, så får du masse krøller neste dag.

Fiskebensflette:
Dette gir deg litt "havfruekrøller", veldig fint! For å lage en fiskebensflette deler du håret ditt i to, og tar en og en del i den andre. Trenger du bedre forklaring kan du søke på "fishtail braid tutorial" på YouTube.

Rettetang:
Snurr håret ditt rundt rettetanga, og den fungerer på akkurat samme måte som en krølltang! Så slipper du å kjøpe begge deler og sparer masse penger.

Jentetips 2Where stories live. Discover now