Bøker å lese på Halloween

71 5 1
                                    

Ingenting - Janne Teller = Denne boken handler om Pierre Anthon, en gutt som slutter i 7.klasse fordi han mener at ingenting betyr noe i livet. Da bestemmer klassekameratene at de må gjøre noe, og lager en haug av ting som betyr noe. Den som må gi fra seg noe får samtidig retten til å si hva den neste må ofre. Dette starter veldig uskyldig, men utvikler seg til å bli ganske ille.

Fallen Engel - Becca Fitzpatrick = Noras liv er helt normalt, helt til en dag hun møter Patch. Selv om hun blir skremt av han, begynner hun samtidig å like han. Samtidig skjer det masse skumle ting med henne, og plutselig er hun midt oppi et oppgjør.

Ny melding - Magnhild Bruheim = Den boken handler om at Kami, bestevennen til Bente blir kidnappet. Men etter kidnappingen får hun fortsatt mistenkelige meldinger fra mobilen hennes, og beskjed om å ikke fortelle det til noen. Det gjør at Bente kommer på et spor, og drar for å finne bestevenninnen. Denne er på nynorsk, men det tenker du nesten ikke på fordi den er så spennende.

Katakombens hemmelighet - Tom Egeland = Denne boken handler om Robert, som finner et gammelt skrin. Det blir koblet til et lignende skrin i Roma, og derfor drar Robert og moren hans dit. De besøker katakombene, og mystiske ting begynner å skje med Robert.

Syvende sans - Synnøve Eriksen = Dette er en serie på 7 bøker som handler om Betty, en journalist som bor i det koselige tettstedet Skogland. En dag finner hun dagboken til Eva, en jente som ble drept av toget 20 år før. Hun får inntrykket av at det ikke var en ulykke, og at mange av innbyggerne i Skogland sitter på mange hemmeligheter.

I morgen er alt mørkt - Sigbjørn Mostue = En ny, skummel sykdom har kommet til verden. Den gjør at folk blir gale, og dreper alle de kommer over. Brage sitter hjemme i Norge og bare venter på at smitten skal komme, samtidig som han prøver å finne ut hva som har forårsaket den.

Jentetips 2Where stories live. Discover now