Jentefilmer

61 1 0
                                    

Mean Girls:
Videregående drama som handler om den 16 år gamle Cady Heron, som flytter etter å ha blitt oppdratt i Afrika. Hun begynner på videregående der hun møter vennene Janis og Damian, som ikke er spesielt populære. Den er veldig morsom og anbefales virkelig!

The last song:
Kjempe romantisk, spennende og trist som handler om en søt og hyggelig jente med navn Ronny. Hun møter en gutt som ikke er en vanlig gutt, men en fantastisk gutt. 

Dear John:
Romantisk og veldig trist. John Tyree er en kjekk og lavmælt soldat som besøker faren sin i Sør-Carolina. Han møter Savannah som er en vakker og intelligent collagestudent som er hjemme på ferie. John og Savannah er fra to forskjellige verdener, men når de møtes på stranden blir de umiddelbart tiltrukket av hverandre. Møtet fører til et langt intenst eventyr, og de hengir seg til en voldsom kjærlighet.

Grease:
Udødelig musikalfilm med en ung og en superkjekk John Travolta som spiller Danny Zuko. Danny og Sandy Olsson møtes en sommer i USA, men etter sommerferien skal Sandy reise til Australia. Når det nærmer seg skolestart viser det seg at Sandy ikke flytter allikevel. Da de møter hverandre oppfører ikke Danny seg som han gjorde i sommerferien. Sandy er skoleflink, men Danny tilhører den gjengen som røyker og skulker timer hver dag.

Marley and me:
Super søt og trist film. John og Jennifer har nettopp giftet seg og flyttet til Florida, der de er svært lykkelige. Familien skaffer seg en hund, som de kaller Marley, samtidig som de får to barn til verden. Marley viser seg å være en ganske balstyrig og impulsiv hund, og han setter huset og familielykken på prøve.

High School Musical:
Romantisk musikal. Troy går på skolen East High. På nyttårsaften treffer han på ei jente med navn Gabriella, på en fest synger de karaoke sammen. Gabriella og moren hennes har nettopp flyttet og når skolen starter møtes Troy og Gabriella igjen på skolen. På skolen skal det settes opp en musikal og både Troy og Gabriella håper på å få hovedrollen, noe Sharpay og Ryan ikke liker.

Titanic:
Finn frem lommetørkle og vær forberedt på å forelske deg i Leonardo DiCaprio! På starten av filmen møter vi  jenta Rose Dewitt Bukater som er bortskjemt og kommer fra en rik familie. Hun har ingen interesse av å reise med denne båten, for det er bare et skip som frakter henne tilbake til Amerika. Etter en kjedelig middag får hun nok. Hun løper ned til enden av båten, og klatrer over rekkverket.

The notebook:
Kanskje tidenes kjærlighetsfilm. Historien begynner på et eldrehjem i moderne tid, der en pasient leser en fortelling til en kvinnelig medpasient. Landsgutten Noah møter 17 år gamle Allie, som kommer fra en velstående familie, og blir fullstendig bergtatt av henne fra første stund. Når romansen er på sitt sterkeste mot slutten av sommeren, tar Noah med seg Allie til et forlatt hus.

Lovlig blond:
Morsom komedie! Elle Woods har absolutt ALT! Hun er formann i den akademiske kvinneforeningen, den lokale skjønnhetsdronningen, "frøken juni" i skolens kalender og ikke minst - naturlig blond! Hun dater den kjekkeste gutten på skolen som heter Warner og vil ingenting mer her i verden enn å bli hans kone.

Nerdeprinsen:
Kjempe søt og morsom film! Den handler om en uventet romanse mellom Dylan, skolens mest populære jente og Josh, den ultimate filmnerden. Dylan mister ved et uhell sin dyre designerveske i en fontene og blir overrasket når Josh fisker den opp for henne.

Jag saknar dig:
En film som er basert på en ekte historie. Den handler om to identiske tvillinger som heter Tina og Cilla. I tenårene bor de sammen med sin mor og far i en liten by nær Piteå. Tina går til partene og dating, mens Cilla vier sin tid til teater. En morgen når de skal kjøres til skolebussen, blir Cilla påkjørt bakfra av deres venn Martin.  Kjempe trist og fin film.

Jentetips 2Where stories live. Discover now