Hvordan få en bedre blogg?

46 2 0
                                    

Ryddig:
Det er viktig at designet er oversiktlig og ikke rotete. Noe av det verst som finnes er å gå inn på en blogg som har blinkende, distraherende og rotete design. Dette er virkelig ikke fint. Prøv å hold deg til et lyst og enkelt design med sort skrift.

Skrivefeil:
Det er utrolig irriterende å lese innlegg med mange skrivefeil, så unngå det! Del opp setningene dine riktig og bruk komma og punktum. Husk å les gjennom teksten din før du publiserer det.

Kvalitet i innlegg:
Ta deg tid til å lage innlegg og ikke skriv ting som er helt unødvendige. Det er utrolig kjedelig med innlegg uten mening. Husk at du også burde ha bilder i innleggene dine. Det gjør det mye finere og det viser at du har lagt litt tid i innlegget.

HTML:
Hvis man vil ha ett bra design er det kjekt å kunne noen HTML koder. Det finnes kjempemange blogger som forklarer HTML bra og som gir deg kodene. Veldig mange fine gratis design!

Navn på bloggen:
Navnet på bloggen din er veldig viktig. Du burde hete noe enkelt og kort som de fleste husker.

Vær personlig:
Jeg elsker å lese blogger der bloggeren er litt personlig. Der man på en måte blir kjent med bloggeren. Så fortell ting  om deg selv. Gjerne videoblogg og ta bilder av deg selv.

Kvalitet på bilder:
Bildekvalitet er SÅ viktig! Har du uklare bilder virker bloggen din veldig useriøs. Bruk et bra kamera og ta fine bilder, gjerne rediger dem også. Det blir 1000 ganger bedre!

Kommentarer:
Ikke kommentere sånn her på andres blogger: Fin blogg, kommentere tilbake? Det er så utrolig frekt og så UTROLIG irriterende. Folk kommenterer i hvertfall ikke tilbake hvis du skriver sånne kommentarer. Det samme problemet er også på Instagram. Det er virkelig helt ille!

Jentetips 2Where stories live. Discover now