Høst-trender 2016

61 2 0
                                    

Rødt:
Røde plagg og tilbehør er hot denne høsten og jeg skjønner godt hvorfor! Rødt kan gjøre et hvert antrekk så mye mer spennende og det er en farge som gjør at du virkelig skiller deg ut. Du blir også oppfattet mye mer selvsikker, fargen rød symboliserer nemlig at du både er sterk og selvstendig.

Skinn:
Lakkert skinn i farger som oransje, lilla, burgunder og rødt sto sentralt på catwalken under de internasjonale moteukene. Den klassiske svarte skinnjakken er jo selvfølgelig også en trend denne høsten, så fint og passer til alt.

Herreinspirert:
Den herreinspirerte trenden tok helt av under moteukene denne sesongen. Blant annet stripete dresser, blazere, skjorter, dressbukser og snekkerbukser er noe av det som er veldig inn nå denne sesongen.

Fløyel:
Fløyel var desidert det hotteste materialet på catwalken denne høsten. Alt fra vide bukser, undertøys-inspirerte kjoler, blazere og gensere med høy hals blir vist i det luksuriøse og elegante fløyelsstoffet.

Ghetto:
Flere motehus og designere hentet inspirasjonen fra ghettomiljøer. Sporty motiver, capser, hettegensere, oversized bukser og bomberjakker er noe av det som representerer denne trenden.

Afterski-look:
Denne høsttrenden faller veldig naturlig for oss nordmenn. Afterski-looken består hovedsakelig av strikk, både delikate tynnstrikkede gensere og grove plagg i tykt garn. Å kombinere strikkeplaggene med skinn og sportydetaljer er veldig kult. Den gode og varme boblejakken er også tilbake i trendbilde, noe som passer bra nå som det begynner å bli kaldt.

80-tallet:
Denne høsten tar vi steget inn i 80-tallet. Miniskjørt, slitt denim, skulderdetaljer, paljetter, knallfarger, materialer som minner om ballkjoler og selvfølgelig overraskende tilbehør er viktige elementer i denne trenden.

Jentetips 2Where stories live. Discover now