Hvordan få en bra leirskole?

147 2 0
                                    

Forbered deg:
Har du et eldre søsken som har vært på deg samme stedet som du skal til? Isåfall er det en perfekt mulighet til å spørre dem om råd til leirskolen, hvordan det var det og ting du burde ha med deg for å være mer forberedt.

Pakking:
Å bruke lang tid til å lage pakkeliste og pakke til garantert gjøre leirskolen din bedre. Da får du tenkt bedre over hva du trenger og ikke. Du glemmer ingenting som er viktig og det er mindre sannsynlig at du tar med deg masse unødvendig i siste liten.

Godteri/mat:
Dette høres kanskje litt rart ut, men du får faktisk en bedre leirskole hvis du har forberedt deg og tatt med masse godteri hjemmefra. Det er også lurt å ta med barer og kanskje til og med en knekkebrødpakke, fordi det kan være lenge mellom måltidene på leirskolen. Du vil også spare masse penger ved å gjøre dette, siden kioskene på leirskoler er veldig overpriset!

Planlegg:
Start lenge i forveien med å planlegge med venninnene dine om hva dere har lyst til å få med dere på leirskolen, hvordan dere skal få dere nye venner, hva dere skal ha på dere og med dere osv... Dette vil gjøre det mye morsommere og mer gjennomført når dere er på leirskolen.

Vær sosial:
Vær veldig sosial fra første dag på leirskolen! Det er utrolig kjedelig å få nye, gode venner siste dagen så dere aldri ser hverandre igjen. Dette er utrolig lurt å tenke på! Leirskolen blir mye morsommere hvis du ikke er så sjenert også!

Gled deg:
Start lenge i forveien med å glede dere til leirskolen, for leirskole er faktisk virkelig noe å glede seg til. Hvis dere er gira på å dra, vil det gjøre innstillingen din mye bedre og derfor gjøre at du koser deg mye mer når du faktisk er der.

Aktiviteter:
Bli med på alle aktivitetene du kan når du er på leirskolen, du utnytter det veldig dårlig hvis du bare sitter på rommet ditt hele uken/alle dagene. Er du med på forskjellige aktiviteter er det også mye enklere å få nye venner, og det er veldig gøy!

Jentetips 2Where stories live. Discover now