Hvordan ha det bra på hytta i ferien

32 1 0
                                    

Innstilling:
Innstillingen din er utrolig viktig. Lær deg å glede deg til å dra på hytta! Fokuser på det du liker med å være der, f.eks den fine utsikten, den friske luften eller den koselige stemningen. Lag en liste over ting du gleder deg til å gjøre på hytta!

Ute:
Hvis du bare sitter inne på en liten hytte en hel uke kan du fort bli i dårlig humør. Derfor kommer du til å kose deg mye mer på hytta hvis du er ute på dagen, for da er det enda deiligere å sitte inne om kvelden. Det er kjempemasse morsomt du kan gjøre ute; ake, gå på ski, leke med søsknene dine eller kanskje bare sitte på verandaen å lese?

Lese:
Lesing er en perfekt aktivitet å gjøre på hytta. Det er utrolig koselig å sitte under dyna når det er dårlig vær ute å lese en spennende krimbok. Bare husk å legge mobilen langt unna, ellers er det mye vanskeligere å slappe av!

Spill:
Få med deg familien din på et morsomt brettspill! Dette er en utrolig morsom og koselig hytteaktivitet, og det finnes kjempemange spill å velge mellom. Mine favorittspill er monopol, gift trap, ryktet går og ligretto.

Avkobling:
Bruk tiden din på hytta til å slappe av! Utnytt at du er langt borte fra skolen og hjemmet og hverdagen din, og bruk tiden til å sove lenge og legge bort mobilen og gjøre ting du vanligvis ikke har tid til.

Lag mat:
Dette er kanskje er litt rart punkt, men å lage mat er et veldig morsomt tidsfordriv når du er på hytta. Hva med å overraske familien med en skikkelig god påskefrokost eller steke lapper til dem til lunsj?

Hobby:
Få deg en ny hobby du kan drive med på hytta! Strikking og hekling er faktisk ganske gøy når du lærer deg det ordentlig, og det er mye mer avslappende enn å sitte på mobilen hele dagen.

Blader:
Blader er kjempegøy å lese på hytta fordi det både er avslappende og inspirerende, og når du er på hytta har du jo god tid til å prøve ut både yogaprogrammer og oppskrifter du ellers ikke ville giddet å prøve.

Jentetips 2Where stories live. Discover now