Hvordan få gode karakterer 2

188 7 2
                                    

Få hjelp:
Det hjelper veldig mye å bli hørt i stoffet dere har prøve om, og at noen leser over innleveringen din før du leverer. Den som sjekker finner sikkert flere feil som du selv har oversett, og det er ikke alltid at du selv klarer å være kritiserende nok ovenfor deg selv.

Følg med i timen:
Dere kommer ikke til å ha prøve om noe som læreren ikke har gjennomgått, så følger du alltid med i timen kommer du ikke til å gå glipp av noe. Dette har mye å si for karakteren din!

Bruk skriveøktene dine:
Når du får en time til å skrive på en innlevering/framføring, bruk den godt og jobb ditt beste hele timen. Da blir det mindre jobb hjemme, og det har ofte noe å si på karakteren du får hvor effektiv du er i timen.

Ikke bare sats på et fag:
Å øve på RLE-prøven i naturfagen eller skrive på engelskteksten når dere har norsk er ikke noe lurt. Det er bedre å få jevnt over ganske bra karakter, enn å ha 6'er i to fag og 2'er i resten.

Vær effektiv:
Bruk tiden din på skolen. Gjør så mye du kan i timen, og hjemme legger du bort telefonen din når du gjør lekser. Da går alt mye fortere, og du får gjort leksene ordentlig og lært mer.

Lag egne notater:
Det at du skriver ned dere har om på din måte gjør at du forstår stoffet bedre, det er jo ingen vits å skrive ned masse du ikke forstår.

Kalender:
Skriv ned alle prøver, innleveringer og framføringer i en bok/kalenderen på mobilen din. Da holder du styr på det og glemmer ingenting.

Jentetips 2Donde viven las historias. Descúbrelo ahora