Inne-trening

47 3 1
                                    

Vekter:
Du kan løfte vekter, hvis du ikke har det kan du kjøpe på nettet. De trenger ikke være veldig tunge heller, 2.5 kg kanskje? Hvis du synes det er kjedelig å bare stå å løfte vekter kan du jo gjøre det i mens du ser på tv.

Tredemølle:
Har du tredemølle, kan du løpe på den! Det er lurt å få opp kondisjonen, så du kan løpe fortere i gym timen eller holde ut lenger på fotballbanen.

Yoga:
Søk etter yoga-videoer på YouTube, da kommer det opp masse! Yoga er veldig avslappende og bra for deg.

Trenings-matte:
Ta fram en matte og ta ulike øvelser som sit-ups, push-ups eller planken. Anbefaler å ha på musikk imens du gjør dette så det ikke blir så kjedelig.

Danse:
Dansing er utrolig morsomt og man trenger ikke å være god til det for å gjøre det. Bare rør deg til musikken og du kommer til å bli sliten raskt! Lurt å gjøre det i et litt stort som som f.eks stua.

Treningsprogram:
Hvis du går på YouTube kan du finne mange bra treningsprogram der de viser på video hva du skal gjøre! Du kan søke på "10 minutes workout" eller noe lignende.

Treningssykkel:
Det er nok noen som har treningssykkel hjemme. Ta på deg et headset, sett deg på sykkelen og begynn å sykle. Du kan også stille sykkelen foran en tv, hvis du vil at tiden skal gå
fortere.

Hoppe tau:
Hvis du har ganske høyt tak og lite med verdisaker rundt, går det an å hoppe tau. Dette er veldig bra for kroppen og det forbrenner mange kalorier på kort tid!

Jentetips 2Where stories live. Discover now