Hvordan få en bra vår?

49 2 0
                                    

Motivasjon:
Først og fremt er det viktig å ha motivasjon for å klare det du vil oppnå. Kanskje du vil gjøre det litt bedre på skolen nå på slutten av året, kanskje du vil trene mer eller kanskje du rett og slett bare vil bli gladere. For å få mer motivasjon uansett hva du vil oppnå må du tro på deg selv og tenke positivt på det.

Ryddig og organisert:
Det å ha det ryddig og organisert rundt deg gjør at du føler deg så mye bedre! Du blir så mye mer motivert til å gjøre ulike ting når du har det fint rundt deg.

Finn frem vår klær:
Det begynner å bli varmt og det betyr at du endelig kan ta fram vår-klærne dine! Du kan jo kanskje kjøpe nye også.

Skriv lister:
Du kan skrive lister om ting du må gjøre, handlelister, mål-lister osv... Dette gjør at du får ryddet i tankene dine og da blir du mindre stressa.

Vær i aktivitet:
Nå som det endelig begynner å bli varmt kan du være i aktivitet ute. Du kan ta deg en joggetur eller gå på en skogstur. Dette er også veldig bra å gjøre om du er stressa for da får du litt alene tid med deg. Samtidig får du tenkt og ryddet i tankene.

Fresht:
Hold deg ren, skift sengetøy, vask sminkekostene dine, støvtørk på rommet, luft rommet ditt osv... Dette gjør at du føler deg freshere. Når du føler deg fresh blir du også mye gladere!

Se positivt på det:
Selv om alt går galt må du alltid prøve å se lyst på de selv om det er vanskelig. Det er nok lettere sagt enn gjort, men jeg lover deg at det blir bedre om du tenker positivt!

Stemning:
For å få litt vår-stemning kan du plukke blomster eller være ute i sola og lese et blad osv... Er du en person som er veldig glad i våren gjør nok dette deg mye gladere. 

Musikk:
Lag en spilleliste med mange bra sanger du liker og som gjør deg glad eller minner deg om en bra opplevelse.

Jentetips 2Où les histoires vivent. Découvrez maintenant