Ting å pynte rommet med til jul

80 2 0
                                    

Et lite juletre:
Gå ut i skogen deres hvis dere har en, eller kjøp et lite søtt. Enten ekte eller plastikk-juletre. Pynt det med hva du vil, figurer eller godteri, det er kjempekoselig!

Nissefigurer:
Det kan kjøpes overalt i jula, med lange og korte luer, store eller små. Det er kjempefint og man kommer i julestemning.

LED-lys:
Kan kjøpes på Clas Ohlson eller lampebutikker, det er kjempefint og finnes i mange farger, lengder og størrelser. Gir en veldig koselig lysstyrke på rommet på kvelden, og LED-pærer er kjempe miljøvennlige og blir heller ikke varme.

Puter:
Røde, grønne eller hvite puter gjør senga kjempedeilig og myk. Det er lett å sy puter selv også av t-skjorter eller gensere, og du kan klippe ut søte snømenn eller nisser å sy på også.

Julekalender:
Enten om det er en sjokoladekalender eller gavekalender, er det fint å ha på rommet. Da kan du også åpne kalenderen rett etter du har våknet.

Klær:
Alle har en julegenser, eller hvilken som helst rød, strikket og varm genser. Det er kjempefint til pynt! Har du mange, kan du henge dem opp på et klesstativ.

Farger:
Ha 2-3 basisfarger på rommet ditt, som hvit og rød eller blå og grå for litt kaldere vinterfarger. Har du mye av 4-5 farger kan det bli veldig rotete.

Duftlys:
Finn fram masse stearinlys med god lukt og sett rundt på rommet ditt, det er utrolig koselig! Kan kjøpes i utrolig mange lukter, alt fra pepperkake- til julelukt. Yankee-candles sine er skikkelig gode.

Gaver:
Julegaver som er fint pakket inn er veldig koselig å ha på rommet. Helst ha de i samme farge som resten av rommet ditt, så passer de inn.

Englefigurer:
Engler er utrolig fine og pynter veldig opp. Hvis du ikke vil ha så mye rødt på rommet ditt med masse nisser, bør du ta engler istedet.

Jentetips 2Where stories live. Discover now