Hvordan få flere følgere?

82 2 0
                                    

Sfs:
Dette er effektivt, men du kan også få mange unfollowers hvis du har det oftere og lyver om at brukeren du gir shoutout til f.eks har nummeret til Ariana Grande. Gjør det bare noen få ganger, og ikke ork å spørre folk som har tre ganger så mange følgere som deg heller.

Legg ut noe folk liker:
Tenk deg om, hva er det som gjør at du begynner å følge en instagrambruker? Det er jo ikke så veldig fristende å starte å følge en bruker som har skikkelig dårlig kvalitet på bildene, skriver kjedelig og aldri legger ut noe.

Fake followers:
Hvis du bare er opptatt av å få følgere i tall, men som ikke liker eller kommenterer noe, går det an å skaffe seg fake followers. Tror det finnes en app eller nettsider for å få dette.

Kommentere snilt på andres bilder:
Dette gjør at flere får vite om deg, som mest sannsynlig går inn på brukeren din hvis du kommenterer snilt på et selvportrett. Og du har en interessant bruker da, starter de kanskje å følge deg?

Vær aktiv:
Legger du aldri ut noe, er aldri inne på brukeren eller liker og kommenterer ikke på noen andres brukere, får du mange flere unfollowers. Planlegg bra om hva du skal legge ut, og alltid ha tre "innlegg" på lager.

Legg ut ting du liker:
Ellers kommer du til å gå lei med en gang, og du har det ikke gøy selv. Og det blir mye bedre kvalitet på det du legger ut hvis du liker det selv, det er litt vanskelig å ha en sminkebruker hvis du ikke bruker sminke.

Konkurranse:
Ha en konkurranse der folk må følge deg for å være med, det hjelper veldig! Det hjelper også hvis de må poste et bilde om deg, for da ser flere det. Husk å ha noe bra man kan vinne da, ellers syns ingen det er noe vits med å melde seg på!

Jentetips 2Where stories live. Discover now