Plagg du trenger om høsten

72 2 0
                                    

Kåpe:
En kåpe er utrolig lurt å ha om høsten, både fordi den er varm og fordi den gjør alle antrekkene dine mye finere. Anbefaler å investere i en nøytral kåpe i bra kvalitet som du kan bruke i mange år fremover.

Knesokker:
Noen varme og fine knesokker i ull er utrolig lurt å ha om høsten fordi de gjør at du kan bruke alle sommerkjolene og -skjørtene dine hele høsten også. De selger veldig fine knesokker på Lindex.

Skjerf:
Skjerf kan brukes til alt og gjør veldig mye med et antrekk, i tillegg til at det holder deg varm. Du kan også bruke skjerfet ditt som en poncho, det er veldig fint om høsten.

Strikket genser:
Det er nesten umulig å klare seg om høsten uten en varm strikket genser eller to. De kan brukes til alt; jeans, skjørt, shorts og snekkerbukser i tillegg til at de er perfekte når det er kaldt ute. Anbefaler å ønske deg at bestemoren din strikker en genser til deg for at den skal være mye mer personlig.

Paraply:
Paraply regnes kanskje ikke som et plagg, men det er et must om høsten fordi det regner ganske ofte og fordi det er kjedelig om håret, sminken og antrekket ditt blir ødelagt på grunn av det. Står du lenge å venter på bussen uten tak og/eller må gå langt hjem fra skolen er det hvertfall lurt.

Vinrød leppestift:
Dette regnes kanskje ikke som et plagg, men vinrød leppestift er likevel utrolig fint å ha om høsten. En fin leppestift gjør også veldig mye med et kjedelig antrekk.

Strømpebukse:
En fin, tykk og varm strømpebukse er et must om høsten hvis du skal bruke kjoler eller skjørt. Helst ha flere par fordi det blir hull i dem veldig lett.

Votter:
Jeg fryser alltid på hendene og begynner derfor alltid veldig tidlig med votter. Jeg anbefaler veldig å kjøpe eller ønske seg et ordentlig og deilig par med votter, for dem kan du bruke i veldig mange år.

Boots:
Virkelig et must om høsten! Både fordi det blir kaldere og fordi veier blir sølete, er det veldig lurt å ha et bra par med boots. I tillegg kan du bruke dem til absolutt alt hvis de er i en nøytral farge.

Jentetips 2Место, где живут истории. Откройте их для себя