Påskefrokoster

78 0 0
                                    

MINIOMELETTER

Du trenger:
- 2 egg

- 2 ss melk

- Salt og pepper

- Ost

- Pepperkakeformer

Slik gjør du:
Visp sammen egg, melk, salt og pepper. Sett en pepperkakeform i stekepannen og hell litt av røren oppi. Når egget har stivnet nok kan du løsne formen og legge noen osteskiver oppå. Du kan selvfølgelig bruke andre ingredienser i denne omeletten også, som f.eks bacon, paprika, løk og gressløk.

KYLLING-EGG:

Du trenger:
- Egg

- Hele pepperkorn

- Gulrot

Slik gjør du:
Hardkok eggene dine. Det er viktig at plommen ikke er rennende. Avkjøl og skrell eggene. Finn en presis kniv og start å kutt opp eggehvite inntil plommen sikksakk, så det ser ut som et knust egg. Løft forsiktig opp "lokket" på egget ditt så eggeplommen synes bedre. Bruk to pepperkorn og en veldig liten gulrotbit for å gjøre eggeplommen til en liten kylling.

MUFFINS-EGG:

Du trenger:
- Egg

- Salt og pepper

- Bacon

- Muffinsbrett

Slik gjør du:
Knus et egg i hver av seksjonene på muffinsbrettet. Krydre med salt og pepper. Stek bacon litt i en panne før du legger det over egget. Stek i ovnen til egget er gjennomstekt.








Og der ble plutselig bok 2 full. Tusen takk for alle tilbakemeldinger, likes og ikke minst at dere vil lese, setter så utrolig stor pris på det! Nå skal jeg sette i gang med bok 3, sånn at nytt tips kommer i morgen :) Håper dere også vil lese den.

Jentetips 2Where stories live. Discover now