10 gresskar - utskjæringer

81 4 0
                                    

Batman: Dette kan være vanskelig, men utrolig kult! Søk opp "Batman pumpkin" på Google eller WeHeartIt, så ser du hvordan det ser ut.

Kanin: En utrolig søt ide! Mal/spray først gresskaret hvitt, så limer du på to ører av stoff, papir eller noe annet på hver side. Så maler du på munn og forlabber, og limer på to plastikkøyne.

Vanlig: To trekanter ved siden av hverandre som øyne, en opp ned - trekant som nese, og en munn med sikksakk- kanter. Kul med lys!

Bokstaver: Å skrive "BOO!" eller noe i gresskaret er kjempekult! Veldig fint når du tar lys i og bokstavene lyser ut, gjerne sett det ute på Halloween.

Katt: Skjær først ut to trekanter oppe på gresskaret som ører, to sirkler som øyne, og en trekant som nese. Så kan du bruke rush eller maling og tegne på munn og værhår.

Forelsket: Denne er nesten lik den andre, bare med hjerter i øynene isteden, og "svingete" munn, veldig søt!

Skjelett: Skjær ut en runding med en firkant under - så blir det skjelettform. Du kan også lage en eller to knokler ved siden av eller under.

Vampyrtenner: Skjær ut to sirkler som øyne og firkant som munn, også putter du inn sånne fake-vampyrtenner som du egentlig tar i din egen munn, og setter inni firkanten.

Måne: Skjær ut en halvmåne og "lokket" på gresskaret, og du kan lage stjerner rundt hvis du vil. Veldig enkelt og utrolig kult hvis du setter det på trappa med lys i!

Spyende: Spar på gresskarkjøttet du skjærer ut. Lag øyne som dette ><, og avlang rund åpen munn litt langt ned på gresskaret. Så legger du fruktkjøttet inni og ut av munnen, så det ser ut som den spyr.

Jentetips 2Where stories live. Discover now