Hvordan fikse en dårlig hårdag

40 2 0
                                    

Tørrshampoo:
Dette vidunderproduktet kan redde deg fra mange hår-kriser. Fett hår er noe alle prøver å unngå, men noen ganger har man ikke tid til å vaske håret. Da er det bare å spraye litt tørrshampoo i røttene, og tørrshampooen vil både absorbere overflødig fett og gi mer volum på noen få sekunder.

Bytt skill:
Om du legger hårskillen din på motsatt side av hva du vanligvis bruker, vil håret ditt få mer volum og nytt liv.

Sett opp håret:
Å sette opp håret i en høy hestehale eller i en "dott" kan skjule enhver dårlig hårdag. Jeg synes også det føles bedre å ha håret oppsatt så jeg slipper å kjenne og tenke på at håret er fett.

Vask håret:
Hvis det er veldig ille vil jeg anbefale å ta en dusj om du har tid. Det tar bare 10 min ekstra.

Fint tilbehør:
Et fint hårbånd, hår-bøyle eller store hår-spenner, skjuler deler av håret og stjeler oppmerksomhet fra ettervekster og fett hår.

Slett håret:
Om håret står til alle kanter, er det bare å ta fram slettetangen. Med et varmebeskyttende produkt og en shinespray, vil håret bli slett, glatt og skinnende.

Hatt/caps:
Når ingenting funker er det bare å ta fram hatten eller capsen. Dette skjuler en stor del av håret og ikke minst er det kjempe trendy og fint!

Bedre lukt:
Spray litt parfyme på hårbørsten din før du grer igjennom håret. Dette hjelper nok ikke så mye på hårets utseende, men det gjør jo at det lukter litt bedre.

Jentetips 2Where stories live. Discover now