Ting å pynte rommet med til valentinsdagen

33 2 0
                                    

Roser:
Roser er perfekte å pynte med til valentinsdagen. I tillegg til at de vil få rommet ditt til å lukte utrolig godt er de kjempefine å se på! Og det er ingen problem å kjøpe roser til deg selv, valentinsdagen handler jo også om å vise kjærlighet til seg selv.

Collage:
Print ut mange bilder som har med valentinsdagen å gjøre, som f.eks bilder av roser, søte outfits, søte forhold osv... Heng dem opp på veggen din som en collage. Om du vil ha det ekstra valentins-aktig kan du henge det opp som et hjerte.

Banner:
Heng opp et banner på veggen, det gir en kjempefin effekt på rommet ditt. Hvis du ikke vil kjøpe en er det kjempeenkelt å lage; bare klipp ut trekanter av et fint stoff/papir og lim det på en snor.

Klær:
Å pynte med klærne dine er kjempelurt, for du får både bedre plass i klesskapet samtidig som det ser kjempefint ut! Rosa/blonde-klær passer fint til valentinsdagen.

Valentines-tre:
Kjempe-enkel DIY til rommet ditt; gå ut å finn noen kvister, spray-mal dem om du vil før du setter dem i en vase. Da får du et "tre" som du kan bruke som smykke-tre eller bare som dekorasjon.

Luftfrisker:
Å kjøpe en luftfrisker til rommet ditt passer fint til valentinsdagen. Det er ekstra bra hvis den lukter rose/blomster. Body mist funker også kjempebra som rom-parfyme.

Bildesnor:
Heng opp en snor på veggen og fest på mange søte bilder! Du kan både ta dine egne og weheartit/tumblr-bilder.

Jentetips 2Where stories live. Discover now