Bra ansiktsmasker

47 1 0
                                    

Maybeauty Incredible Face Mask:
Denne ser egentlig ut som olje når du tar den på, men den er veldig bra! Den både åpner porene, fjerner hudormer og gjør huden din mindre oljete.

Eggehvite + lime:
Denne er for det første helt gratis å lage selv, som er et stort pluss, og den funker veldig bra selv om det er litt ekkelt å tenke på at du har egg i ansiktet. Når du har vasket den av føles ansiktet ditt mye glattere og renere.

Lush Cup O'Coffee:
Denne lukter for første utrolig godt, og virker bra. Både fjerner døde hudceller og gjør ansiktet ditt glatt og mer glødende.

Formula 10.0.6 Mud Mask orange + bergamot:
Denne masken er utrolig avslappende og får deg til å føle deg fresh. I tillegg er den billig og lett å få tak i, og du får veldig mye produkt for pengene.

Garnier PureActive:
Denne er 3 i 1; du skal skrubbe den inn i huden når du tar den på, så la den sitte på som en ansiktsmaske og så vaske den av.

L'OCCAITANE immortelle cream mask:
Denne masken passer til deg som har tørr hud, for den gir masse fuktighet og næring til huden i form av en slags krem. Det eneste dumme med denne er at den er ganske dyr.

H&M Cucumber Peel Off Mask:
Hvis du bare kjøper ansiktsmasker for å ha noe gøy å gjøre med venninnene dine, anbefaler jeg de fra H&M fordi de både er billige og finner i mange forskjellige typer. Denne Peel Off-masken inneholder også Aloe Vera og agurk som virker avslappende på huden din.

Avokado + eggehvite:
Denne virker veldig avkjølende og avslappende på huden, og gir den masse næring. Det eneste dumme med den er at det søler en del når du har den på.

Jentetips 2Where stories live. Discover now