10 halloweenkostyme-ideer

131 2 9
                                    

Katt:
Ganske basic Halloween-kostyme, men det er veldig søtt! Lag katteører, smink på nese og værhår og gå med en kort svart kjole eller noe i andre "kattefarger" en fingerheklet hale bør du også ha!

Dobbeltansikt:
Youtuberen "PromisePhan" har en skikkelig bra sminkevideo på dette! Det er kjempekult, men kanskje litt vanskelig.

Likbrud:
Smink deg helt likblek, små lepper og triste øyne. Bruk en lang hvit kjole, og plukk noen vissne blomster. Kjempekult og skummelt kostyme!

Tegneseriefigur:
En eller annen superhelt som Batman eller Supermann, eller kanskje en Disney-person som Elsa fra Frost eller kanskje en mangafigur? Det er masse å velge mellom her, perfekt til Halloween!

Skjelett:
Smink deg først hvit i hele ansiktet, så gjør du øynene dine helt svarte rundt og opp til øyebrynet, og tegn på kinnbein og nese. Trenger du videoforklaring er det masse bra videoer på YouTube.

Djevel/engel:
En kjempegod ide er å gå med bestevenninnen din sin engel og djevel. Engelen kan gå med hvit kjole og vinger, og djevelen svarte klær og røde horn.

Minion:
Bethany Mota har en kjempebra Youtubevideo med kostyme og sminke så man blir en minion, søk på "macbarbie07 minio" eller noe. Dette er en kjempesøt kostymeide, og veldig kult hvis du tar med hele venninnegjengen.

Alien:
Smink øynene dine sånn at de ser kjempestore ut når du lukker dem, hvis du skjønner. Og vær lysegrønn/grå i huden, og stram tights og genser i samme farge. Ingen har jo egentlig sett en Alien, så du kan bestemme selv hvordan du vil se ut.

Nerd:
Gå med skjørt, GEEK-genser, knesokker, kanskje fletter og store svarte nerdebriller for å bli nerd. Skikkelig kult kostyme!

Kjendis:
Miley Cyrus, Ariana Grande eller Iggy Azalea, det er masse å velge mellom! Dette er en veldig morsom ide og du trenger ikke å være så stygg som på de skumle kostymene.

Jentetips 2Where stories live. Discover now