Hvordan få lange øyenvipper?

98 2 0
                                    

Vaselin:
Å ta vaselin på øyenvippene før du legger deg hjelper veldig! De blir lengre, det er bra for øyenvippene og det blir enklere å ta på maskara neste morgen.

Vask:
Alltid vask vekk maskaraen din om kvelden! Det sliter veldig på vippene om du legger deg med maskara på. Det er ikke bra i det hele tatt og du kan miste vipper av det, så husk å vask vekk sminken!

Vippeserum:
Skaff deg et bra vippeserum! Dette vil gjøre at vippene dine blir fine og lange, husk at du må bruke vippeserumet ganske lenge for å se forskjell. Man får kjøpt vippeserum på vita.

Mandelolje:
Mandelolje skal hindre at vippene blir slitt. Bruk ren mandelolje og påfør et tynt lag på vippene før du legger deg. Vask ansiktet og vippene om morgenen, for det kan være litt vanskelig å påføre sminke og andre produkter etter at man har hatt på olje.

Lakseolje:
Ta litt lakseolje og gni den inn i vippene dine. Sov med det på, og vask det av neste morgen. Dette gjør vippene dine både sterkere og lengre, og du vil merke resultater etter noen uker.

Løse øyenvipper:
Hvis du vil ha lange øyenvipper fort, kan du kjøpe deg et par løse øyenvipper. Man får selvfølgelig ikke lange øyenvipper "på ekte" når du har på løse øyenvipper, men de blir jo lengre for en dag.

Maskara:
Bruk en bra maskara som gir deg masse volum. Loreal sine er veldig bra!

Vippetang:
Hvis du vil ha et litt mer "åpent blikk" kan du bruke en vippetang før du tar på maskara. Vippene dine står mye mer opp når du har brukt en vippetang. Det gjør dermed at det ser ut som om du har lengre vipper.

Jentetips 2Where stories live. Discover now