Hjemmelagde julegaver

60 2 0
                                    

Engler av blomsterpotter:
Kjøp bittesmå blomsterpotter, sett dem på hodet og mal den hvit. Så limer du på en kule som hode og stoff som vinger.

Støpte lys:
Søk på steg for steg-oppskrift på Google eller YouTube, så finner du det. Dette er en kjempekoselig og fin gave.

Filthjerter:
Klipp ut to like hjerter i filt og sy dem sammen. Ta i litt fyll, så fester du på en tråd så det kan henges på juletreet. Dette er kjempeenkelt og veldig fint! Du kan også lage juletrær, votter eller stjerner på samme måte.

Strikkede grytekluter:
Det letteste som går an å strikke nesten, og bruker ofte. Er du god til å strikke, kan du lage mønster på dem også!

Fimofigurer:
Snømenn, nisser eller engler, det er utrolig mye fint man kan lage med fimoleire! Brenn det i ovnen etterpå, så det blir hardt. Veldig ordentlige julegaver som du kan gi til alle.

Julestrømpe:
Dette kan du sy av fint stoff eller filt. Etter det kan du dekore med annet stoff eller brodere på mønster. Det er ganske lett å lage, og koselig å gi til småsøsken eller søskenbarn.

Hjemmelagde gavekort:
Dette passer veldig fint til mamma, pappa eller søsken med f.eks "Jeg skal lage middag", "15 min massasje" eller "skal gå tur med hunden fem ganger".

Ferdige pakker:
På Panduro går det an å kjøpe ferdige pakker med "Lag dine egne filt-snømenn. Der følger det med alt du trenger, og det blir veldig fint!

Perle snøfnugg:
Bruk en sekskant perleform og hvite perler. Så kan du lage dine egne snø-krystaller, stryke dem og knyte i en sytråd. Da har du et kjempefint juletrepynt.

Glitterkongler:
Mal eller lim på glitter på furukongler, lim på en tråd med lim-pistol, så har du kjempefin naturlig juletrepynt du kan gi til tante, mamma eller bestemor.

Jentetips 2Where stories live. Discover now