Julefilmer

40 1 0
                                    

Hjelp, Det Er Juleferie:
En utrolig morsom jule komedie som handler om en familie som feirer jul og alt går galt. 25. 000 lys på taket som ikke virker, en eksploderende kalkun på spisestuebordet og helt gal familie rett utenfor stuedøra.

Tre Nøtter Til Askepott:
Handler om Askepott som er slave hos stemoren sin. Men så får hun tre magiske nøtter, og prinsen blir forelsket i henne.

Hjemme Alene 2:
Kevin tar feil fly og havner i New York alene. Han får skaffet seg et hotellrom, og prøver å forhindre sine gamle fienders planer om å rane en lekebutikk.

Elf:
Etter en klønete mann som er oppdratt som en alv skaper kaos i alv-samfunnet på grunn av sin hengslende størrelse, blir han sendt USA på jakt etter sin samme identitet.

Arthur:
Handler om kløna Arthur, julenissens sønn som gjør alt han kan for å få levert en julegave til en jente som har blitt glemt av julenissen på julaften.

Reisen Til Julestjernen:
En gang for lenge siden forsvant Gulltopp, kongens eneste datter. Dronningen døde av sorg etter det. Så forbannet kongen julestjernen sånn at mørket og sorgen senket seg over hans rike. Litt etter fikk kongen vite at hvis han fikk julestjernen til å lyse igjen ville Gulltopp vende tilbake.

Disneys Jul:
En del snutter fra forskjellige disneyfigurer som Mikke Mus, Donald og Askepott i jula. Dette er så utrolig koselig å se på!

Snowglobe:
Angela finner en magisk, mystisk snøhule som tar henne med til et vinterkledd eventyrland. Så må hun ta et valg om hva julen egentlig betyr for henne.

Frost:
Handler om prinsessene Elsa og Anna. Elsa har en magisk frostkraft som hun prøver å skjule for resten av verden. Men så finner folk det ut og hun rømmer, og Anna må dra for å finne henne og få tilbake sommeren.

Unaccompained Minors:
Fem desperate barn er snødd inne på en flyplass, og de prøver å komme seg hjem til familien på julaften. Men de ansatte på flyplassen er sure så det gjør ikke akkurat ting lettere.

Jentetips 2Where stories live. Discover now