Gå Halloween - tips

75 3 0
                                    

Forbered hvor du skal gå:
Dette er veldig lurt hvis du bor i en stor by, så du/dere ikke må bestemme hvor dere skal gå etter dere faktisk har startet å gå, og det kanskje blir krangling som ikke er noe gøy.

Ha et praktisk kostyme:
Det bør være fint, men det er dumt å ha et kostyme som er kjempekaldt å gå i eller klør skikkelig. En maske er helt greit, men det kan gjøre litt vondt og blir veldig varmt i ansiktet etterhvert.

Ikke ha plastikkpose til å ha godteri i:
Den kan revne og da mister man mye av godteriet. Og det er veldig kjipt, for da er det jo ikke vits at man brukte all den tida.. Du kan kjøpe en fin "godteribøtte" på lekebutikken før Halloween!

Kle deg godt:
I Norge pleier det jo å være veldig kaldt og kanskje det er snø til og med på Halloween, så ta på tynn ullgenser og votter hvis du trenger det. Du skal jo være ute lenge, og det er dumt hvis du må gå hjem tidligere bare fordi du er kald!

Ikke gå alene:
Det er for det første veldig skummelt, og det er mye mer pinlig å stå alene og spørre om godteri utenfor døra til noen. Det er mye hyggeligere å ha med seg en venninne du kan snakke og le med!

Vær hyggelig:
Bank/ring på, si takk for godteriet og ikke si noe frekt. De fleste voksne er jo egentlig ikke så glad i Halloween, så du får nok ikke mer godteri om du er frekk og uhøflig.

Ikke kjør:
Det er litt teit at foreldrene dine kjører deg bort til hvert eneste hus og du bare må gå 10 meter til døra og tilbake, da fortjener du ikke masse godteri... Og du blir ikke noe sprekere heller.

Ha et bra kostyme:
Har du bare en svart hatt på deg og liksom er heks, er det ikke like gøy og du får sikkert ikke like mye godteri som om hvis du er likbrud med slør, kjole og sminke. Du trenger jo ikke bruke 2 timer på å gjøre deg klar, men det er gøy med et ordentlig kostyme.

Gi noe tilbake:
Kanskje du og bestevenninnen din kan bake noen fine Halloween-cupcakes som dere kan gi til de som gir dere godteri? Da blir de veldig glade og det er jo egentlig rettferdig, de har jo kjøpt godteri til dere.

Jentetips 2Where stories live. Discover now