Hvordan spare strøm på mobilen

57 2 0
                                    

Ikke bruk bakgrunner som er fra Apple:
De bruker mye mer strøm! Mange av dem beveger seg, og med mindre det er ekstremt viktig for deg, bør du bytte!

Lav lysstyrke:
Slår du av lysstyrken på det laveste bruker du mye mindre strøm! Det er kanskje litt vanskelig å se hva som er på mobilen når du er et lyst sted, men er det mørkt går det helt fint.

Slå av mobilen:
Da bruker den ikke noe strøm, det kan til og med hende den går opp et par prosent.

Flymodus:
Mobilen bruker mye strøm på å lete etter wifi-signal, så hvis du vet at det ikke er nettsignal og du ikke trenger det, slå på flymodus/ikke forstyrr.

Slå av når du sover:
Det er jo ikke noe vits at iPhonen din står å bruker unødvendig strøm når du likevel sover, så slå den av rett før du legger deg. Da slipper du å sitte på mobilen til seint på kvelden også, fordi du ikke gidder å slå den på igjen.

Slett sidene:
Dobbelklikk på hjem-knappen, så ser du alle sidene du er på, så drar du de oppover og "krysser" de dermed ut. Da får mobilen mindre å jobbe med å bruker derfor mindre strøm. Men du bør ikke krysse ut sidene du bruker ofte, det bruker nemlig mer strøm for å åpne appen igjen.

Oppdater enheten:
Å ha iOS 8 nå stjeler mye strøm, nå som man egentlig skal ha iOS 10. For å oppdatere går du inn på innstillinger - generelt - oppdatering. Hvis det står 1 der da, har du en ny oppdatering.

Lad effektivt:
Hvis du har dårlig tid på morgenen og må lade mobilen så mye som mulig, slå den helt av. Da bruker den ikke så mye unødvendig strøm på varsler, og lades opp utrolig mye fortere.

Jentetips 2Where stories live. Discover now