Ting å gjøre på regnværsdager 2

41 2 0
                                    

Ta bilder/film:
Naturen er alltid fin når det regner. Ta stemningsfulle bilder av de grå skyene og legg ut på Instagram, eller film vanndråper falle i havet og rediger det til sakte film etterpå. Det blir kjempekult!

Sykle:
Finn fram sykkelen, ta på deg hjem og dra på sykkeltur! Husk regntøy! Veldig koselig å høre og se på regnet samtidig som du får trening også.

Gjør lekser:
Det er jo ikke akkurat så gøy, men med en kopp kakao og mens du ser på regnet ut av vinduet, kan det bli veldig koselig. Det er kjekt å få det gjort ferdig!

Strikke:
En kjempekoselig ting å gjøre inne når det regner. Også kan du jo lage noe fint du får bruk for, som et lappeteppe eller et skjerf?

Hør på musikk:
Bruk rolige gitar/piano-sanger! Det er et bonus om de handler om regn også.

Les gamle tips:
Les tipsene i andre boka, og få masse inspirasjon til hva du kan gjøre og hva du skal gjøre i sommer. Ikke glem å sjekke ut del 1 av dette tipset også!

Les blader:
Kjøp Topp, Julia, Det nye, Elle, Stella eller et annet magasin du synes ser bra ut. Ligg i senga hele dagen og les det! Dette gir deg masse inspirasjon også.

Spill brettspill:
Få med deg familien eller noen venninner, og sitt inne og spill brettspill hele dagen. Veldig koselig!

Tren:
Styrketrening passer perfekt når det er varmt ute og regner, da avkjøler regnet deg. Joggetur er også gøy i regnet!

Dra på biblioteket:
En veldig koselig regn-aktivitet! Finn mange bra bøker som du kan sette deg ned for å lese. Husk at du kan spørre om hjelp og anbefalinger hvis du ikke finner noen.

Jentetips 2Where stories live. Discover now