10 plagg du burde eie

47 2 0
                                    

Kvalitets bh:
En bh med bra kvalitet og som sitter godt er et must. En bra bh som passer deg vil gjøre ryggen din rettere og klærne vil sitte finere på. Det er veldig mange kvinner som bruker feil størrelse. Hvis du føler du kanskje er en av dem er det lurt å finne ut din størrelse og kjøpe en bh i riktig størrelse.

Fin kåpe/jakke:
Selv om du har en søt kjole, fint oppsatt hår og bra sminke er fortsatt kåpen eller jakken du har på deg det første de ser. Om du ikke har kåpe/jakke som både er varm og ser fin ut på, vil jeg virkelig anbefale å skaffe en!

Jeans:
Det er alltid lurt å ha et par to gode jeans som du føler deg bra ut i. De vil vare lenger dersom du vrenger dem når de skal vaskes og hvis du holder dem unna tørketrommelen.

En perfekt veske:
En fin veske du får plass med det du trenger i er viktig. Skaff deg en du er fornøyd med fordi du har tross alt med deg vesken nesten hvor enn du går.

Hvit t-skjorte:
Det er alltid bra med basis plagg for det passer til alt. Kjempelurt å ha en hvit t-skjorte i klesskapet. Abercrombie og Hollister selger veldig myke t-skjorter i bra kvalitet.

Svart kjole:
En svart kjole passer til absolutt alt tilbehør og anledninger, og du kan enten pynte dem opp med fine smykker og hæler og bruke den i selskaper eller bruke den med olajakke og joggesko til hverdags.

Behagelige sko:
Super viktig å ha et par behagelige joggesko du kan bruke til absolutt alt! Både til litt finere anledninger og hverdag.

Smykke:
Et smykke eller et par øredobber kan spice opp ett hvert antrekk. Det ser også ut som du prøvde litt hardere å sette sammen et fint antrekk. Husk bare å passe ordentlig godt på smykkene/øredobbene. Kan være lurt å ha en liten boks eller et smykke-fat der du oppbevarer det i.

Skjerf:
Skjerf kan gjøre mer enn å holde deg varm. Skaff deg et par lette skjerf i farger som passer deg. Du kan bruke de i alle årstider.

Belte:
Du kan bruke belte til å vise fram de fine formene dine, stramme buksene og plagg kan se helt annerledes ut dersom du slenger på et belte! Utrolig kjekt å ha.

Jentetips 2Where stories live. Discover now