Hvordan oppnå nyttårsforsettene dine?

37 3 0
                                    

Skriv dem ned:
Skriv nyttårsforsettene dine ned, helst med penn og papir i en notatbok eller lignende. Da ser du målene dine for deg og det er mye lettere å bli motivert til å klare dem, og du vil garantert huske hva du har satt deg som mål istedet for å bare ha dem i hodet.

Spesifikke mål:
Det er vanskelig å oppnå nyttårsforsettene dine hvis de er veldig uklare, blant annet å bli bedre på å turne. Det er mye bedre å ha et mer spesifikt mål, klare å gå i spagaten for eksempel? Da vet du hva du må gjøre for å oppnå det og akkurat når du har klart målet.

Mulig å oppnå:
Ha forsetter som er mulig å oppnå. Hvis du har umulige mål vil det ta motivasjonen din fra deg og du vil mest sannsynlig droppe alle nyttårsforsettene dine.

Tidsbegrensende mål:
Det er lettere å oppnå målene dine hvis de er tidsberegnet; ha godteristopp fram til mars, løpe 1 mil før sommerferien eller ha shoppingstopp i hele mai.

Relevante mål:
Lag nyttårsforsetter som du faktisk har lyst til å klare og som du har tenkt lenge på; å forbedre karaktersnittet ditt eller holde rommet ditt mer ryddig.

Ikke så mange:
Ikke sett deg selv for mange nyttårsforsetter. Hvis du bare vil lage en lang liste med forsetter og setter mange u-relevante mål er det mye mindre sannsynlig at du vil oppnå dem.

Feire når du oppnår:
Hvis du feirer når du ha oppnådd et mål med å gjøre noe du liker vil gjøre deg mer motivert til å oppnå de andre målene dine.

Snakk om dem med andre:
Å fortelle om nyttårsforsettene dine til moren din eller en venninne er veldig lurt, for da kan dere diskutere hverandres forsetter og bli mer motiverte til å oppnå dem.

Jentetips 2Where stories live. Discover now