Bra YouTubere 2

44 2 1
                                    

Ingrid Nilsen:
Ingrid Nilsen er en veldig kjent amerikansk YouTuber som faktisk er litt norsk. Hun er utrolig morsom og søt, og lager videoer om alt fra sminke og mote til dypere temaer og oppskrifter. Hun er veldig gøy å følge med på!

Mia Stammer:
Mia er en veldig flink YouTuber som poster videoer om ting som mote, morning/night routines, sminke og humor. Hun er veldig morsom og flink til å redigere. Hun har også veldig bra kvalitet og filming i videoene sine.

Rclbeauty101:
Rachel poster i hovedsakelig veldig morsomme videoer om alt mulig. Hun er veldig kreativ og flink. Hun poster også litt om sminke, og har veldig ofte Give Away du kan melde deg på. Sjekk ut videoene hennes hvis du vil ha en god latter!

Aspyn Ovard:
Aspyn Ovard er en veldig søt og flink YouTuber fra USA som hovedsakelig poster videoer om mote og sminke, men hun har også utrolig bra reisevideoer som er skikkelig fint redigert. Verdt å abonnere på!

LaurDIY: 
Lauren har for det meste veldig bra og inspirerende DIY-videoer, men hun gjør også andre typer videoer som tags, trenings-videoer og motevideoer. Hun er veldig flink og inspirerende å se på!

Tanya Burr:
Tanya er en utrolig søt britisk YouTuber som er kjempeflink med sminke, mote og å lage videoer. Hun poster både sminke tutorials, hauls, q&a's, vlogs og anbefalinger. I tillegg har hun faktisk gitt ut flere bakebøker og er veldig flink på det.

Jentetips 2Where stories live. Discover now