Mat å spise på valentinsdagen

39 2 0
                                    

Hjerte-pizza:
Du kan gjøre dette på to forskjellige måter. Den ene er å forme deigen som et hjerte før du steker pizzaen. Den andre er å trykke ut pizza hjerter med en pepperkakeform etter du har stekt pizzaen. Dette er perfekt å spise på valentinsdagen!

Jordbær spyd:
Stikk jordbær på tre-spyd, så smelter du sjokolade og dypper spydene i sjokoladen. Hell så over hjerte strøssel. Dette ser super søtt ut!

Vaniljeis-hjerte:

Du trenger:
- 3 eggeplommer

- 1 dl sukker

- 2 ts vaniljesukker

- 3 dl kremfløte

Slik gjør du:
Pisk kremfløten til myk krem. Vend dette inn i eggedosisen. Fyll iskremblandingen inn i silikonhjerter og la den stå i fryseren i 4-5 timer eller over natta. Når du tar ut iskremen av silikonformen er den formet som et hjerte!

Brownies-hjerter:
Dette er veldig enkelt. Bruk en vanlig brownies oppskrift, trykk ut brownies med hjerte-pepperkakeform. Utrolig enkelt og det ser bra ut!

Pikekyss/marengs:
Dette er veldig godt og passer perfekt til valentinsdagen.

Popcorn:
Hvis du skal se film på valentinsdagen så passer det perfekt med popcorn! Men for  å gjøre en liten "valentinesvri", kan du smelte hvit sjokolade og tilsette et par dråper med rød konditorfarge også tømme det over popcornet etterpå. Du kan også smelte smør og ta et par dråper med rød konditorfarge å helle over!

Marshmallows på pinne:
Dette er utrolig enkelt og godt! Det eneste du trenger er: tre-spyd, marshmallows, sjokolade og noe søtt strøssel. Tre marshmallows på et spyd, smelt sjokoladen. Deretter dypper du spydet i sjokoladen og strør på strøssel!

Jentetips 2Where stories live. Discover now