Bra butikker 2

43 2 0
                                    

Lush:
Lush er en utrolig bra økologisk butikk som selger både såper, skrubber, ansiktsmasker, ansikts-sprayer og badebomber som lukter kjempegodt og virker utrolig bra. Det eneste er at det kanskje er litt dyrt, men produktene er definitivt verdt det.

Åhlens:
Dessverre skal Åhlens stenges i Norge, men det er fortsatt noen butikker igjen. Åhlens selger i hovedsak interiør-ting som puter, sengetøy,  gardiner og pynteting. Man kan også kjøpe andre fine ting som kopper, morgenkåper og godteri.

Vita:
På vita kan du kjøpe skjønnhetsrelaterte ting; alt fra shampoo og balsam til ansiktsmasker og sminke. De har stort utvalg fra mange forskjellige merker, og har ofte veldig bra tilbud som gjør at du sparer masse penger.

Vero Moda:
Vero Moda har utrolig fine klær, og selger merker som Only og Pieces. Spesielt basic-klærne deres er utrolig fine!

Indiska:
På Indiska er det utrolig gøy å shoppe! De har utrolig mange fine indisk-inspirerte ting, både alle slags interiørting og utrolig fine, spesielle klær. De selger faktisk utrolig fine sokker også.

Kicks:
Hvis du leter etter parfymer og/eller sminke er Kicks en perfekt butikk. De har stort utvalg av de beste (og mest luksuriøse) merkene, og du får veldig god hjelp av de som jobber der.

Wow:
Spesielt i det siste har Wow fått mange fine klær, spesielt t-skjorter med fine print. I tillegg er det ganske billig der, og de selger dine accessories også.

Gina Tricot:
Gina Tricot har veldig mange fine klær i tillegg til et stort utvalg av utrolig fine smykker. Trenger du badetøy anbefaler jeg også å dra dit, de har stort utvalg av det.

TGR:
TGR er en veldig billig og morsom butikk som har alt mulig; alt fra servise og ekstra-ører til pynteting og handlenett. I tillegg hat de alle slags smaker og varianter av godteri, blant annet eplechips! Anbefaler derimot ikke sminken deres!

Jentetips 2Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt