Bra bøker 2

40 2 0
                                    

Trash - Andy Mulligan:
Trash handler om Raphael, som bor i et skur på en søppeldynge med mange andre som lever for å finne noe med verdi så de kan komme seg bort derfra. Og en dag skjer nettopp dette med Raphael; han finner penger, et kart og en nøkkel.

Hver dag - David Levithan:
Hver dag handler om A, en sjel som bor i forskjellige mennesker hver dag, og på denne måten får han oppleve å være sportsfreak, deprimert, skolelys, narkoman osv... En dag møter han Rhiannon og blir forelsket i henne, og bruker alle de neste dagene på å møte henne igjen.

Stjålet - Lucy Christopher:
Stjålet handler om Gemma, ei jente som blir kidnappet fra en flyplass og må overleve langt ute i villmarken med en mann som bare vil at hun skal elske han. Boken blir skrevet som et brev fra Gemma til mannen.

Du elsket alltid havet - Lucy Clarke:
Denne boken handler i hovedsak om forholdet mellom søstrene Mia og Katie. Mia dør og alt Katie har igjen etter henne er dagboken hennes. Da politiet konkluderer med at det var selvmord, nekter Katie å tro det og drar ut på en reise for å forstå Mia.

An Abundance of Katherines - John Green:
Denne boken er utrolig morsom, den handler om geniet Colin som bare liker jenter som heter Katherine. Når han blir dumpet av den 19. Katherine, drar han og bestevennen Hassan på roadtrip for å ordne opp i livene sine.

The Hunger Games - Suzanne Collins:
For å hindre krig mellom de 12 distriktene har styringen i landet bestemt at 2 personer fra hvert distrikt hvert år skal inn i dødslekene, der alle skal drepe hverandre til en står igjen som vinner. For å redde søsteren sin melder Katniss Everdeen seg frivillig til dette, og drar inn i den mest skremmende opplevelsen i sitt liv. Samtidig starter hun et opprør mot samfunnet.

I am number four - Pittacus Lore:
Denne boken handler om John Smith, som har kommet fra en annen planet for å redde jorda. Han har hele livet visst at han er "nummer fire", og nå er alle tre allerede drept. Han må flykte fra by til by for å unngå å bli drept, samtidig som kreftene hans blir sterkere og sterkere.

Jentetips 2Where stories live. Discover now