Halloweenfest

51 2 0
                                    

Snacks/mat:
På en Halloweenfest er det selvfølgelig viktig med snacks eller mat man kan spise. Jeg synes det er skikkelig kult når det man spiser ser veldig ekkelt eller skummelt ut. For å få maten din slik kan du bruke konditorfarge i maten!

Drikke:
På Halloweenfester er det vanlig og danse og da blir man jo veldig tørst tilslutt! Anbefaler derfor å lage punsj som alle kan forsyne seg av! Du kan også servere gjestene dine en velkomstdrikke.

Aktiviteter:
Viktig at du planlegger ting dere kan gjøre så ikke festen blir kjedelig!

Ideer til hva dere kan gjøre:
- Danse

- Ha konkurranser, f.eks best kostyme

- Fortelle skumle historie

- Se på skrekkfilm

- Ulike Halloween leker

- Goodiebags/Halloweenposer

En veldig kul ting å ha på en fest er goodiebager med ulike småting du kan gi til gjestene dine! Festen din virker også mye "proffere" hvis du har det. Du kan ta oppi litt Halloween godteri, et "takk for at du kom kort", Halloween klistremerker osv...

Dekorasjoner:
Å ha bra dekorasjoner på Halloween festen din er veldig viktig! Det er dette som skaper stemningen. Du trenger ikke nødvendigvis å handle inn masse dyr Halloweenpynt for du kan lage mye av det selv!

Fotohjørne:
På festen din er det utrolig kult om du fikser til et lite hjørne med en fin bakgrunn og et kamera. Der kan du og vennene dine ta selfies og fotografere kostymene deres!

Jentetips 2Where stories live. Discover now